DR Sporten skal fremover høre hjemme i Jylland. Og det er ikke noget, alle medarbejdere er lige vilde med.

Tirsdag har de ansatte på DR Sporten deadline i forhold til at give svar på, om de vil med til Jylland i 2018. Og allerede nu har Aftentour- og sportsvært Søren Reedtz meldt fra. Han fortsætter ikke på DR.

»Jeg har her til formiddag de facto skrevet under på min egen fyreseddel. DR Sporten bliver, som mange ved, tvangsflyttet til Århus. Jeg tvangsflytter ikke min familie, og med den beslutning er jeg opsagt med sidste arbejdsdag 31. januar 2018,« skriver Søren Reedtz på sin Facebook-side.

Lige nu tikker de sidste tilbagemeldinger altså ind hos DR Sporten. BT har været i kontakt med Tina Müller, der er noget mere fåmælt end sin kollega Søren Reedtz.

»Jeg har besluttet mig, men jeg ønsker ikke at udtale mig,« siger Tina Müller til BT, mens TV-vært Peter Møller allerede ved offentliggørelsen af planerne sagde, at han i hvert fald ikke skulle flytte.

Det skal Søren Reedtz altså heller ikke, og ligesom tilfældet var, da DR Sporten i en fælles udtalelse kaldte flytningen for symbolpolitik, er Søren Reedtz stadig i tvivl om, hvorfor det er nødvendigt at sende DR Sporten til Jylland.

»Ikke mange DR-afdelinger kommer så meget rundt i landet som Sporten, og jeg er stoppet med at forsøge at finde en mening med udflytningen. Vi blev et offer i et politisk spil. Et ben eller en arm nyhedsledelsen var parat til at ofre. Så mit håb er, at det ikke bliver forgæves,« siger Søren Reedtz og slutter af med en åben invitation.

»P.S. Job søges i pendlerafstand fra Vanløse.«