Paige Spiranac er en kvinde, der ikke er bleg for at bruge sin platform til at komme ud med nogle budskaber.

Og det gældere også under coronakrisen. Her har den kvindelige golfspiller nemlig skrevet en opfordring – som egentlig er rettet mod både mænd og kvinder, i kølvandet på at smittetallet i USA stiger og stiger.

For flere byer har indført regler om, at man skal bruge maske. Noget, der ikke er blevet modtaget lige godt hos alle, og det har fået Paige Spiranac til tasterne.

»Fyre nægter at bruge masker, men de udskammer kvinder for ikke at have BH på under en trøje,« skriver hun i sin opsang på Twitter og fortsætter:

»Konsensus er: Masker på, af med BH'en,« lyder det fra Paige Spiranac i kampen mod coronavirus – og i sin kamp mod at stoppe en udskamning, hun selv har oplevet, hvilket fremgår i nogle af hendes kommentarer. Hun har selv prøvet, at mænd har kommenteret en manglende BH hos både hende og hendes veninder, og det skal stoppe, mener hun.

Tweetet er blevet delt mere end 200 gange og har fået mere end 3.000 'likes', ligesom hun endnu en gang tilføjer 'Masker på, ingen BH' med hashtagget 'free the nipple' for at fremme sine to budskaber.

Paige Spiranac skriver endda kækt, at hun kan bruge materialet fra de BH'er, hun ikke bruger, til at lave flere masker i kampen mod den frygtede coronavirus.

Da en fyr i tråden skriver, at Paige Spiranacs tweet har fået ham til at ændre holdning til masker, skriver hun også, at 'så er hendes arbejde gjort'.

Paige Spiranac har 2,7 millioner følgere på Instagram. Hun er tidligere blevet kaldt verdens smukkeste golfspiller, og Paige Spiranac spiller ikke bare golf.

Hun er efterhånden også anerkendt som det, vi i Danmark, men på engelsk, vil kalde en influencer, og hun er i sin podcast meget åben omkring flere ting. Blandt andet har hun fortalt om, hvorfor hun spiller uden undertøj, sit datingliv og om forholdet til sine bryster.

»Jeg er ung, har selvtillid og kan godt lide at føle mig sexet, og jeg synes, at jeg har et flot bryst, og det mener jeg ikke, at der er noget galt i. Hvis du gerne vil vise visse ting frem, så gør det. Jeg har aldrig tænkt, at det var et problem,« har hun blandt andet fortalt om sidstnævnte.

I det seneste afsnit har hun fortalt, hvordan en druktur gik helt galt, da hendes fulde roommate endte med at slå hende i gulvet.