Kærligheden både sprudler og blomstrer for springrytteren Rasmine Laudrup og dressurrytteren Cathrine Dufour.

Senest kunne kæresteparret fortælle, at de var flyttet sammen, og det ligner unægteligt, at parret fortsat svæver på en lyserød sky, efter de i februar fortalte offentligheden om deres forhold.

I hvert fald har Cathrine Dufour på sin Instagram lagt et billede op af de to med teksten:

'Du har ingen idé om, hvor meget mit liv har ændret sig, efter jeg mødte dig. Glædelig kampdag,' skriver hun med henvisning til, at det søndag er kvindernes internationale kampdag. Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

Rasmine Laudrup er springrytter på højt plan. Her med sin gamle hest og forældrene, Mette og Brian Laudrup.
Rasmine Laudrup er springrytter på højt plan. Her med sin gamle hest og forældrene, Mette og Brian Laudrup. Foto: Instagram: Rasmine Laudrup
Vis mere

Hun følger desuden teksten op med hashtagget 'jeg elsker dig.'

Rasmine Laudrup, der er datter af den tidligere danske fodboldspiller Brian Laudrup, har naturligvis også svaret.

'Jeg elsker dig mere, end jeg nogensinde kan finde ord at fortælle dig,' skriver hun efterfulgt af et hjerte.

Det var 6. februar, at Rasmine Laudrup over for B.T. bekræftede, at hun var i et forhold med det danske OL-håb. Her sagde hun blandt andet:

Cathrine Dufour og hesten Atterupgaards Cassidy.
Cathrine Dufour og hesten Atterupgaards Cassidy. Foto: TT NEWS AGENCY
Vis mere

»Jeg føler, jeg har løbet rundt som en hovedløs kylling i mange år og ikke kunnet finde ud af hverken forhold, eller hvor jeg hørte til, indtil jeg mødte Cathrines vidunderlige sjæl og fandt en ro og en mening med hele tilværelsen.«

Parret driver sammen en virksomhed i Roskilde, hvor de uddanner og sælger heste. Et samarbejde, de startede den 1. januar i år.

Cathrine Dufour rider dressur og er et af de store danske håb til årets OL i Tokyo.

Rasmine Laudrup har tidligere arbejdet som rytter først i Jylland og siden Tyskland, som hun flyttede til i juli 2019. Her fik hun arbejde på et tysk stutteri, men kort tid efter flyttede hun tilbage til Danmark.