Cathrine Dufour gav kæresten Rasmine Laudrup et sejrskys. På direkte svensk tv.

Og der var da også noget at glæde sig over.

Forinden havde den danske dressurstjerne nemlig stået for en stor præstation ved lørdagens World Cup-stævne i Gøteborg.

I disciplinen kür sikrede Cathrine Dufour sig førstepladsen med den imponerende score 87,860 sammen med hesten Cassidy.

Og det skete altså med Rasmine Laudrup på plads i hallen – efter at parret tidligere på måneden havde stået frem og fortalt, at de er kærester.

De to kvinder arbejder til daglig også sammen hos Dufour Dressage. Og i forbindelse med stævnet i Sverige har Cathrine Dufour sat ord på det samarbejde over for det svenske hestesportsmedie Hippson.

»Jeg elsker at konkurrere, men det er hverdagen hjemme med hestene, som betyder alt,« siger dressurrytteren.

Hun fortæller videre, at selv om Rasmine Laudrup arbejder med springheste, og Cathrine Dufour med dressurheste, har parret planer om en fremtid sammen i konkurrencesammenhæng.

»Rasmine hopper med dem, og jeg rider dressur på hestene. Det er sjovt, og vi kan lide at arbejde sammen med hestene og se dem udvikle sig. Vi må se, hvor det ender, men drømmen er jo at kunne stille op ved de samme konkurrencer i forskellige discipliner i fremtiden,« siger Cathrine Dufour.

I takt med de gode resultater har hun også oplevet en stigende popularitet.

I dag har Cathrine Dufour eksempelvis lige knap 180.000 følgere på sin Instagram-profil, hvor hun deler ud af både kærlighedslivet og livet som toprytter.

»Det var bare sådan, det blev. Jeg havde ikke tænkt, at jeg skulle blive influencer – jeg ville bare dele min hverdag. Men jeg synes, at det er sjovt, at så mange vil følge med på min rejse, både i konkurrence, og når vi arbejder hjemme på gården,« siger Cathrine Dufour til Hippson:

Cathrine Dufour er glad efter sin sejr i Sverige.
Cathrine Dufour er glad efter sin sejr i Sverige. Foto: Bjoern Larsson Rosvall
Vis mere

»I Danmark er der mange, som kommer hen og vil have taget billeder og får autografer, og det kan være lidt svært, synes jeg. Jeg er en meget privat person, der ikke bryder mig om kendislivet. Hvis jeg kunne fravælge den del, ville jeg gøre det. Også selv om alle dem, der kommer hen til mig, er meget søde og venlige.«

Lørdagens sejr i Gøteborg blev sikret, efter at Cathrine Dufour lavede en fejl i forbindelse med fredagens grandprix, hvor hun derfor måtte nøjes med en tredjeplads.

»Det gik meget bedre i dag (lørdag, red.). Der var stadig et par småfejl her og der, men jeg er meget stolt og glad for, at der ikke skete noget alvorligt i går, og at vi kunne klare presset i dag,« sagde Cathrine Dufour til svensk tv efter sejren ifølge Ridehesten.com.

Til Hippson siger Cathrine Dufour i øvrigt også, at hun drømmer om en medalje ved OL i Tokyo til sommer.