Rygterne om en forestående skilsmisse mellem verdensstjernen Tom Brady og supermodellen Gisele Bündchen har svirret længe.

Og nu er det officielt.

Parret skal skilles efter 13 års ægteskab - det bekræfter den 45-årige NFL-stjerne på sin Instagram fredag.

»I de seneste dage har min kone og jeg gennemført vores skilsmisse efter 13 års ægteskab. Vi er nået frem til denne beslutning i mindelighed og med taknemmelighed over for den tid, vi har tilbragt sammen,« skriver Brady og tilføjer, at parret nu fremover vil arbejde sammen om at give parrets børn den kærlighed og opmærksomhed, som de fortjener.

Foto: zz/SBN/STAR MAX/IPx
Vis mere

Med meldingen om, at beslutningen om en skilsmisse er foretaget i mindelighed, afviser Brady altså de rygter, der har svirret om, at skilsmissen ville blive en særdeles grim en af slagsen.

Ifølge flere amerikanske medier skyldes krisen i forholdet mellem de to, at den aldrende NFL-stjerne droppede den pension, han ellers var gået på, hvor der ville være mere tid til parrets to børn - for at tage et nyt år i NFL hos Tampa Bay Bucaneers.

»Vi er nået til denne beslutning om at stoppe vores ægteskab efter mange overvejelser.«

»At vi gør det, det er selvfølgelig svært og smertefuldt - akkurat, som det er for mange andre, der går gennem det samme over hele verden. Men vi ønsker kun det bedste for hinanden, når vi forfølger de nye kapitler i hver vores liv - hvad end de så indeholder,« skriver Brady, der afslutter sin besked med, at han beder om privatliv og respekt for situationen i de kommende dage.

For nylig fortalte B.T. historien om ægteparret, der nu skal skilles. Den kan du læse lige HER.