Brøndby Stadion danner tilsyneladende ikke kun ramme om topfodbold og god stemning, men også ramme om åbenlyst handel med hårde stoffer.

Således erfarer B.T. fra kilder i miljøet, at der fra et toilet under Sydsiden på Brøndby Stadion, hvor klubbens mest inkarnerede fans holder til, bliver solgt store mængder narkotika i form af blandt andet kokain, når Brøndby spiller hjemmekampe.

Ifølge B.T.'s oplysninger er det folk med tilknytning til rockergrupperingen Satudarah, der står bag salget.

I en e-mail til B.T. bekræfter Københavns Vestegns Politi, at man i øjeblikket efterforsker en sag om salg af narkotika på Brøndby Stadion.

'Københavns Vestegns Politi er bekendt med, at der i perioder er blevet handlet narko på Brøndby Stadion, og der har også løbende været politiaktioner vendt mod handlen. Derudover har Københavns Vestegns Politi ikke mulighed for at kommentere på sagen af hensyn til efterforskningen,' lyder det.

Ved du noget om sagen, eller kender du til lignende tilfælde fra andre stadions? Så hører B.T. gerne fra dig. Skriv til sboa@bt.dk.

Sarah Agerklint, der er næstformand i Brøndby Support, fortæller, at man ikke har kendskab til, at der bliver solgt narkotika under kampene, men understreger, at det strider imod Brøndby Supports grundholdninger, hvis det er tilfældet.

»Og så skal det selvfølgelig bekæmpes. Det vigtigste for os i Brøndby Support er, at folk kan føle sig trygge, når de på stadion,« siger hun.

I en mail til B.T. oplyser pressechef i Brøndby IF, Christian Schultz, at man er bekendt med, at der er personer, som har narkotika med på stadion med henblik på videresalg.

'Det er naturligvis fuldstændig uacceptabelt. Euforiserende stoffer bliver desværre blevet mere og mere udbredt i dagligdagens Danmark og vi kan derfor heller ikke sige os fri for at vi nu også oplever problemet. Vi har en absolut nultolerance overfor euforiserende stoffer på Brøndby Stadion, så uanset omfanget, så tager vi det meget seriøst og derfor har vi også en tæt dialog med myndighederne, så vi kan komme det til livs,' skriver han og oplyser videre, at man samarbejder med Vestegnens Politi om en række initiativer.

Du kan læse hele Brøndbys svar her.