Brøndby IF har viden om, at der er personer, som medbringer narkotika på Brøndby Stadion med henblik på videresalg.

'Vi er bekendte med, at der er enkelte individer der vælger at medbringe euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Det er naturligvis fuldstændig uacceptabelt.'

Sådan lyder reaktionen fra pressechef i Brøndby IF, Christian Schultz, da B.T. forholder ham oplysninger om, at der foregår åbenlys handel med narkotika under Sydsiden, hvor Brøndbys inkarnerede tilhængere holder til.

'Euforiserende stoffer bliver desværre blevet mere og mere udbredt i dagligdagens Danmark, og vi kan derfor heller ikke sige os fri for, at vi nu også oplever problemet. Vi har en absolut nultolerance over for euforiserende stoffer på Brøndby Stadion, så uanset omfanget, så tager vi det meget seriøst, og derfor har vi også en tæt dialog med myndighederne, så vi kan komme det til livs,' fortsætter han i mailen.

Ved du noget om sagen? Så hører B.T. gerne fra dig. Skriv til sboa@bt.dk.

Ifølge B.T.'s oplysninger er det personer med tilknytning til rockergrupperingen Satudarah, der står bag det åbenlyse salg, der sker fra et toilet under Sydsiden.

Gør I noget aktivt selv for, at det ikke skal finde sted?

'Vi har som sagt et tæt samarbejde med Vestegnens Politi om afviklingen af vores kampe, heriblandt også hvordan vi undgår salg af euforiserende stoffer på Brøndby Stadion. Euforiserende stoffer bliver desværre blevet mere og mere udbredt i dagligdagens Danmark, og vi kan derfor heller ikke sige os fri for, at vi nu også oplever problemet. Vi arbejder tæt sammen med myndighederne om en række initiativer, så vi kan komme problemet til livs, men de specifikke detaljer i disse initiativer ønsker vi ikke at oplyse,' oplyser Christians Schultz videre.

Han understreger samtidig, at man arbejder tæt sammen med Vestegnens Politi i et forsøg på at komme problemet til livs, og at de personer, der sælger narkotika kan se frem til en karantæne, hvis de bliver taget i det.

Christians Shultz ønsker imidlertid ikke at 'bidrage til spekulationer om', hvilke grupperinger, der står bag salget.