LeBron James er i godt humør for tiden. Det er hans kone til gengæld ikke.

Og årsagen til begge dele skal findes i superstjernens øjeblikkelige succes med LA Lakers i den såkaldte NBA-boble, hvor slutspillet i den amerikanske basketball-liga lige nu spilles i Disney World i Florida.

Her er de store sportsstjerner spærret inde på det enorme anlæg, og visse koner er også ankommet. Det gælder blandt andre LeBron James' kone Savannah. I en verden, der ikke helt fungerer som normalt har hun da også en svær tid i den lukkede boble.

»Lad mig bare sige det sådan, at min kone ikke nyder, hvad jeg laver på daglig basis inde i boblen, når jeg gør mig klar til kamp. Lad mig bare sige det sådan. Jeg bruger meget tid - meget tid - på min krop,« siger LeBron James ifølge New York Post.

Foto: ERIK S. LESSER
Vis mere

Han og de andre NBA-stjerner har måttet vente to måneder inde i det aflukkede Disney World, før de fik mulighed for at se familien. Og for LeBron James er det altså kun konen Savannah, der er blevet sluset ind i NBA-boblen, fortalte han i sidste uge.

»Det er dejligt at have min kone her, men mine børn er hjemme i Los Angeles, og min mor er hjemme i Ohio. Men jeg er helt sikkert glad for, at hun (konen Savannah, red.) er her,« sagde LeBron James på et mindre pressemøde.

LeBron James og Savannah har sammen tre børn, og James har tidligere forklaret deres fravær i boblen med, at 'der ikke er noget at lave for dem'.

Mens LeBron James ikke ligefrem gør sin kone glad i boblen med al sin selvtræning, er der resultater at hente på banen. For han tog forleden rekorden for flest playoff-sejre nogensinde, da Los Angeles Lakers slog Houston Rockets og dermed sendte James op på i alt 162 playoffsejre.

Los Angeles Lakers fører serien mod Houston Rockets med 3-1 og mangler dermed kun en enkelt sejr for at nå finalen i Western Conference.