Lørdag er en helt særlig dag for fodboldstjernen Michael Laudrup.

Hans datter Rebecca Laudrup bliver gift med sin forlovede Frederik Svejborg.

Brylluppet står på slottet Holckenhavn syd for Nyborg.

Omkring kl. 15 kunne det nyviede par kysse hinanden foran kirken.

Kort efter vielsen kunne det unge par kysse hinanden i solen.
Kort efter vielsen kunne det unge par kysse hinanden i solen. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Før vielsen kunne forskellige medlemmer af Laudrup-klanen spottes.

Blandt andre lagde onkel til bruden, Brian Laudrup, ikke skjul på sin begejstring, da B.T. talte med ham.

»Ja, det er en stor dag. Det bliver fedt,« sagde han.

Brian Laudrup ankom sammen med konen Mette Laudrup og deres børn Rasmine og Nicolai. Nicolai fulgtes med sin kæreste.Også farmor Lone Laudrup ankom tidligt til dagens festlige ceremoni.

Brian Laudrup ankom sammen med kone og børn til festlighederne.
Brian Laudrup ankom sammen med kone og børn til festlighederne. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Blandt de indbudte bryllupsgæster var flere kendte.

Peter Frödin og hans mand, Jon Jørgensen, var glade og muntre, da de ankom i det gode vejr.

»Jeg kender dem gennem vores forældre. De har været gode venner gennem mange år,« sagde Frödin til de fremmødte journalister.

Et andet kendt ansigt var tv-værten, Jarl Friis-Mikkelsen, som fulgtes med sin kone Susanne Persson. Han jokede med, at der skulle spilles fodbold med Michael Laudrup senere.

Michael Laudrups datter, Rebecca, har i tre år været kæreste med Frederik Svejborg, som hun nu holder bryllup med på Holckenhavn Slot på Fyn.
Michael Laudrups datter, Rebecca, har i tre år været kæreste med Frederik Svejborg, som hun nu holder bryllup med på Holckenhavn Slot på Fyn. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Gæsterne mødte op ved det imponerende rennæssanceslot på en smuk forårsdag.

For eksempel kunne parret Kirsten Lehfeldt og hendes mand Stig Hoffmeyer nyde de 15 grader, den blå himmel og det grønne græs.

B.T.s udsendte kunne fortælle, at brudeparret har været heldige med rammerne for dagen. Vejret er fint og vindstille, og efter vielsen var der bobler til de mange gæster på en solfyldt gårdsplads.

31. december 2017 offentliggjorde blogger, stylist og skribent, Rebecca Laudrup, at hun var blevet forlovet med sin kæreste Frederik Svejborg.

Familien var klar til at fejre bryllup. Her er det Siw Laudrup sammen med Mads Laudrup og Andreas Laudrup og deres kærester.
Familien var klar til at fejre bryllup. Her er det Siw Laudrup sammen med Mads Laudrup og Andreas Laudrup og deres kærester. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

»Godt nytår herfra Ho Chi Minh City. Mens alle andre forbereder sig på at hoppe ned fra stolene, valgte Frederik her i formiddags at hoppe ned på knæ! Min nytårshat blev så lige til en ja-hat! Vi bobler af kærlighed og lykke,« skrev hun dengang i et opslag.

De seneste dage har der også været opslag på den unge Laudrups Instagram-side, hvor man kan se, at hun har brugt tid sammen med de nærmeste veninder.

Både ved et skønhedsarrangement med veninder, der går helt tilbage til konfirmationsalderen, men også ved en hyggelig aften før brylluppet, hvor hun står sammen med flere veninder og sin berømte fodboldfar Michael Laudrup.

Opdateres ...