Lyt til artiklen

Solen skinner, temperaturerne er begyndt at blive toficrede og der er kærlighed i luften. Nu har DR Sportens 29-årige vært Josefine Høgh offentliggjort, at hun har fået en kæreste - TV2-værten Lasse Sjørslev.

»Vi springer ud før træerne«.

Sådan skriver den 45-årige TV2 News-vært Lasse Sjørslev i et opslag på sin Instagram-profil, hvor han deler et billede af ham selv og Josefine Høgh. De 16 års aldersforskel betyder tilsyneladende intet, for begge har et stort smil på læberne.

Flere kendte har hurtigt meldt tilbage, at de er glade over parrets lykke.

»I er flotte,« skriver Signe Vadgaard, der er vært på Discovery. Også Jes Dorph, Heidi Frederikke, Divya Das sender lykønksninger i retning af det nye par.

Josefine Høgh blev tilbage i december single, efter hun i flere år havde været i et forhold med ejendomsmægleren Michael Gundlev Pedersen.

Lasse Sjørslev har tidligere været kærester med en anden tv-vært, Natasja Crone. De to gik fra hinanden i 2016, og siden har han ikke fortalt, at han skulle have været i et forhold. Ikke indtil nu.

Josefine Høgh har ligesom sin far en fortid som fodboldspiller på eliteniveau. Hun har således spillet på for både OB, Skovbakken IK og Fortuna Hjørring, hvor det blev til et dansk mesterskab. Hun har desuden spillet Champions League-kampe for Fortuna Hjørring, ligesom hun også har været udtaget til landsholdet.