Den professionelle danske bokser Oliver Møllenberg var tirsdag aften involveret i en voldsom soloulykke på Gillelejevej nær Græsted.

Her kørte han galt sammen med sin bror, Tobias Møllenberg, da han prøvede at undgå et større dyr, som sprang ud på vejen.

Det skriver Netavisen Gribskov.

Forsøget på at undgå dyret endte desværre i en frygtelig soloulykke, da bilen skred af vejen og endte på en nærliggende mark.

Foto: Allan Andersen.
Foto: Allan Andersen.
Vis mere

Ifølge det lokale medie kan Oliver og Tobias Møllenberg have ligget i bilvraget i op mod en halv time, før forbipasserende opdagede ulykken.

Herefter rykkede Gribskov Beredskab ud med alle køretøjer - ambulancer, akutlæge, lægehelikopter og en større politistyrke.

Da brødrene var klippet fra af bilen, blev det besluttet, at Tobias Møllenberg skulle flyves til Rigshospitalets Traume Center, mens Oliver Møllenberg blev kørt til Traumecenteret på Hillerød Hospital med ambulance med politieskorte.

Netavisen Gribskov har natten til onsdag været i kontakt med Thomas Møllenberg, som er far til de to brødre. Og han har heldigvis godt nyt. De er nemlig udenfor livsfare.

»Tobias er den som er værst tilredt med en række brud på ryg og nakke samt brudlæsioner i ansigtet, mens Oliver umiddelbart er sluppet med mindre skader, og muligvis et lille brud i ryggen,« siger han således til mediet.

Tirsdagens soloulykke betyder, at Oliver Møllenbergs kommende boksekamp selvfølgelig er aflyst. Den skulle have været afviklet i Gilleleje Hallen på lørdag.