Han har pludselig kunnet se sit navn i overskrifterne. Og ikke på den positive måde.

For Eric Abidal er blevet involveret i sagen om det voldsomme overfald på PSG-spilleren Kheira Hamraoui. Og nu udtaler fodboldspilleren sig for første gang efter sagen har set dagens lys.

'Hayet Abidal, tilgiv mig. Uanset hvad du beslutter, vil du altid være kvinden i mit liv og moren til vores børn. Jeg fortjener ydmygelsen, selvom jeg føler, den dræber mig,' skriver han på Instagram.

Hele sagen startede 4. november, da PSG-spilleren Kheira Hamraoui på vej hjem fra en holdmiddag blev flået ud af en bil og tæsket med en jernstang af maskerede mænd.

Kheira Hamraouis ben fik en hård medfart.
Kheira Hamraouis ben fik en hård medfart. Foto: Politifoto
Vis mere

»Nå, så man går altså i seng med gifte mænd?« lød nogle af ordene, mens de slog løs på fodboldspillerens ben.

Den gifte mand var efter sigende Eric Abidal, noget, der kom frem, da politiet undersøgte Kheira Hamraouis telefon og kunne konstatere, at simkortet stod i fodboldstjernens navn.

Siden erkendte han også, at han havde været sin kone utro med PSG-spilleren, hvilket har fået Hayet Abidal til at søge om skilsmisse, og også Eric Abidals advokat Olivier Martin har udtalt sig i sagen.

»Han er en stærk fyr, men han er i chok. Han har vist, hvor stærk han er flere gange i karrieren, men det her er anderledes.«

Sådan lyder det fra den tidligere Barcelona-stjernes advokat i en udtalelse i kølvandet på, at Abidal-familien har fået massiv opmærksomhed.

Men Eric Abidals advokat understreger, at den tidligere fodboldspiller ikke har noget med overfaldet at gøre.

»Der er en masse larm omkring Eric og hans familie, men der er ikke nogen sag mod Abidal. Skilsmissen handler om hans privatliv. Det er en skam, hans privatliv ikke bliver respekteret. Eric er ikke involveret i sagen,« siger Olivier Martin.

Også Hayet Abidal er i søgelyset, da en af politiets teorier går på, at hun skulle have hyret de maskerede mænd som en slags hævn. Hun skal afhøres af politiet i løbet af ugen.

Hendes advokat har tidligere fortalt, at hun ikke har noget med sagen at gøre.

Kheira Hamraoui kom på hospitalet efter den voldsomme episode, og hun blev her rådet til at holde tre ugers pause. Hun er dog ifølge flere medier tilbage på træningsbanen. Hun har ikke udtalt sig offentligt, siden sagen kom frem.