For en uge siden blev Jamie og Liv Cripps gift.

Desværre betyder det ikke ren lykke for det australske par. Liv Cripps blev således diagnotisceret med kræft for nogle uger siden.

Det skrev hun på Instagram lørdag, hvor hun lagde et billede op fra hospitalssengen, hvor hun er tilkoblet en masse maskiner.

'Kræft er ikke et ord, du forventer at høre fra en 26-årig, men jeg blev diagnosticeret med kræft i skjoldbruskkirtlen for nogle uger siden,' skriver Liv Cripps og fortsætter:

Parret blev gift for en uge siden. Foto: Instagram.
Parret blev gift for en uge siden. Foto: Instagram.
Vis mere

'Jeg er så taknemmelig over at være omgivet af så mange fantastiske venner og familiemedlemmer. De har givet mig så meget kærlighed og støtte.'

Den nygifte fodboldfrue skriver afsluttende, at hun deler sin historie, så folk husker at få tjekket deres krop jævnligt. Hun understreger, at man aldrig kan være sikker på noget.

Skjoldbruskkirtlen sidder lige under halsen og lige over brystbenet. Kræft i skjoldbruskkirtlen er en relativt sjælden kræftform.

Den kræftramte australier har fået en masse positive og støttende kommentarer under sit Instagram-billede. Eksempelvis fra Jamie Cripps' holdkammerater.

Til daglig arbejder hun som model under navnet Liv Stanley, mens Jamie Cripps spiller for West Coast Eagles.