Den danske sejler Anne-Marie Rindom er én af i alt syv personer, der er blevet testet positiv for coronavirus i forbindelse med en træningslejr i Aarhus.

Det drejer sig om fem sejlere og to trænere.

Det oplyser Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche, til TV 2.

»Fem af vores elitesejlere og to af vores trænere er smittede. Og blandt dem er nogle af vores allerbedste sejlere - herunder Anne-Marie Rindom, siger han.

Derudover udviser tre personer symptomer på coronasmitte.

Ifølge direktøren kan virussen være båret hjem fra EM i Polen, der blev afholdt i sidste uge. Men Anne-Marie Rindom blev ellers testet negativ, da hun vendte hjem.

Resultatet fra lørdagens test viste sig dog at være positiv.

Anne-Marie Rindom var i sidste uge tæt på at vinde EM-guld ved de afsluttende finalesejladser i Gdansk i Polen, men danskeren smed en suveræn føring over styr, da det hele skule afgøres.

»Jeg er skuffet og ærgerlig over at smide det væk. Jeg mistede hovedet lidt og tog nogle dårlige beslutninger,« sagde hun blandt andet efter EM-stævnet.

Den danske stjerne fortæller til TV 2, at hun har haft nogle hårde dage siden lørdag, hvor hun blandt andet har døjet høj feber samt smerte i hovedet og i resten af kroppen.

Anne-Marie Rindom vandt sidste år EM-guld, ligesom hun i både 2015 og 2019 blev verdensmester i Laser Radial.

Landsholdssejlerne er hvert år samlet i Aarhus i uge 42, og på grund af forsamlingsforbuddet var der kun 50 personer til stede i år, hvilket er langt færre end normalt.

Dansk Sejlunion oplyser, at de 50 personer betragtes som nære kontakter. Det betyder, at alle er gået i selvisolation øjeblikkeligt.