Hun kom, så og sejrede – igen, igen.

For den danske dressurstjerne Cathrine Dufour var endnu engang den, der kunne knytte næverne fredag aften.

Her tog hun sammen med den yderst rutinerede og trofaste makker Atterupgaards Cassidy sejren i klassen Grand Prix ved det store World Cup-stævne i Herning. Ekvipagen scorede 77,553 procent, og det sendte dem tidligt i front.

Ingen formåede at slå Dufour, der vandt klassen foran sin OL-holdkammerat Carina Cassøe Krüth.

»Det var virkelig, virkelig fedt. Jeg var virkelig rørt over hans præstation. Som jeg har sagt flere gange, han har gjort alt, hvad han skal. Det her er for hans skyld, det er for, at han synes, han er vigtig, og han gjorde det fantastisk,« sagde en meget glad Cathrine Dufour til Ridehesten efter klassen.

For Atterupgaards Cassidy, som hun havde med ved OL i Rio i 2016 bliver 19 år næste år, og dermed har den danske dressurstjerne heller ikke lagt skjul på, at hun fra nu af kun rider nogle danske stævner på ham, inden han skal på pension fra konkurrencerne.

'Jeg kan ikke engang forstå, hvordan det er muligt. 18 år gammel og vinder af sin første korte Grand Prix med 77,5 procent,' skrev Cathrine Dufour efter sejren i et opslag på Instagram, hvor hun hyldede sin bedste ven.

'Tårerne løb ned ad kinderne på mig, da jeg sadlede op i dag – jeg kan ikke tro, at jeg er så heldig at have sådan en hest i mit liv. Endnu engang tak Cassy, du er utrolig,' skrev Dufour.

Cathrine Dufour og Cassidy til stævne i Sverige i 2018.  
Cathrine Dufour og Cassidy til stævne i Sverige i 2018.   Foto: TT NEWS AGENCY
Vis mere

Hendes flotte sejr var med hendes forlovede Rasmine Laudrup på sidelinjen. Dog ikke kun som tilskuer, for hun er springrytter og deltager også ved flere af klasserne i Herning.

Blandt andet har hun lørdag redet finale i 130 centimeter på hesten Clear Flight, hvor det blev til en enkelt nedrivning.

Flere såkaldte stories på Instagram viser desuden, at også Rasmine Laudrups far og Dufours svigerfar, den danske fodboldstjerne Brian Laudrup og hans kone Mette, er blandt publikum i det jyske for at støtte parret.

Cathrine Dufour skal lørdag aften ride den sværeste klasse af dem alle, nemlig Grand Prix Freestyle, hvor rytterne rider til musik. Også her er Atterupgaards Cassidy hendes makker, og i senere får vi svar på, om det bliver til endnu en sejr til de to foran det danske publikum.

Andre læser også