Hun tilbragte 14 år hos TV3 Sport, hvor det hovedsageligt handlede om én ting. Fodbold.

Som mangeårig vært på det populære fodboldmagasin Onside, blev Camilla Martin på mange måder kanalens ansigt på den danske Superliga. Men tidligere i år tog den tidligere badmintonstjerne springet til TV 2, og det har gjort hende godt.

Det fortæller hun til B.T. ved showet 'Den største af de største sportsstjerner'.

»Der er mange gode ting ved det. Blandt andet at komme tilbage til min gamle sport. Det kan noget. Og det der med bare at få nogle andre rutiner og andre vaner omkring at lave at tv. Så indtil videre er der ingen klager.«

Camilla Martin sammen med sin mand, Lars Nygaard.
Camilla Martin sammen med sin mand, Lars Nygaard. Foto: Claus Bech
Vis mere

Senest har Camilla Martin været med til at dække Thomas Cup og Uber Cup, der i år finder sted i Aarhus.

Og her blev det for alvor tydeligt, hvilken sportsgren hun holder allermest af.

»Jeg kan jo godt mærke, at jeg går op i fodbold, men jeg kan selvfølgelig også godt mærke, at det er noget andet med den sportsgren, som jeg selv har dyrket. Når jeg lige pludselig får den ind under huden og sidder i eksempelvis Aarhus, så er det jo med næver i bordet, mens jeg sidder og råber og skriger. Så det er på alle måder skønt at have berøring med badminton igen,« forklarer hun.

Men den efterhånden garvede tv-vært er også godt klar over, at det er en lidt speciel opgave, når det er hende, der står med mikrofonen og skal interviewe Viktor Axelsen og co.

»Nogle vil jo nok mene, at jeg slipper afsted med lidt mere end så mange andre. Men det betyder jo noget i den relation, man har i forhold til, at jeg har stået der, og jeg ved, hvad det vil sige at være dem,« siger 47-årige Camilla Martin og fortsætter:

»Men det betyder så også, at jeg skal tænke mig lidt om i forhold til, hvad jeg spørger om for, ellers kan den jo lynhurtigt komme: 'Hvad snakker du om? Du har jo selv prøvet det'. Men jeg synes egentlig, at der er en sund respekt omkring, at de godt ved, at jeg har selv har været der, og de ved, hvad præmissen er. Jeg synes, det går fint.«

Den tidligere badmintonstjerne var lørdag aften blandt de 125 nominerede til 'Den største af de største sportsstjerner'. En pris, som Michael Laudrup endte med at vinde.

Camilla Martin blev kåret som Årets sportsnavn 1999 og modtog hædersprisen B.T. Guld samme år. I 2013 blev Camilla Martin desuden optaget i sportens Hall of Fame.