Boris Becker står uforstående over for de holdninger, han er blevet konfronteret med.

'Er vi blevet et land bestående af racister?' spørger tennislegenden.

Han har i de seneste dage været aktiv i Black Lives Matter-debatten, både i virkeligheden og på sociale medier. I weekenden lagde han eksempelvis en video på Twitter, hvorpå man kan se, at han deltager i en stor demonstration i London.

Men de reaktioner, han efterfølgende har fået, er kommet bag på ham. Her har han mødt kritik.

'Jeg er rystet, chokeret og bange over de beskeder KUN fra Tyskland, der er kommet efter min støtte til Black Lives Matter-demonstrationen i London. Hvorfor, hvordan og hvorledes?' lyder det fra tennislegenden.

Den i dag 52-årige tysker får dog også stor opbakning. Især fra udlandet. Han fortæller i et yderligere tweet, at de internationale medier CNN og Daily Mail har 'set positivt' på hans deltagelse i demonstrationen. Og hans aktive holdning til emnet.

'Det er åbenbart kun i Tyskland, at mange mennesker ikke har forstået, at det handler om min families historie,' skriver Boris Becker.

Han har nemlig fire børn: Noah, Elias, Anna og Amadeus. Dem har han fået med tre forskellige farvede kvinder.

Men som han også siger i anden video, hvor han gør sin holdning til emnet helt klar:

»Jeg har vist ramt et ømt punkt med mit tweet om MIN families historie og Black Lives Matters. Demonstrationer over hele verden og det vigtigste emne lige nu: Racisme og politibrutalitet. Kun hos os bliver det fejet en smule ind under gulvtæppet. Det er en skam. Vi må tydeligt tale mere offentligt om det. Vi er alle én familie,« siger han.

Her kan du se Boris Becker være til demonstration i London: