Den tidligere tennisspiller Boris Becker nyder i disse dage livet i Spanien, hvor han er på ferie sammen med sin gode ven Bjørn Borg.

Den tidligere verdensetter fra Tyskland er havnet i rampelyset, fordi hans albue ser meget underlig ud på et billede, der er blevet taget af ham, og som du kan se herover.

Det skriver det svenske medie Expressen.

52-årige Boris Becker har tidligere sagt til Bild, at han ikke ønsker at lade sin albue gennemgå en operation.

52-årige Boris Becker.
52-årige Boris Becker. Foto: Daniel Bockwoldt
Vis mere

»Jeg har haft problemet med mine albuer længe, men jeg skal ikke gennem en operation – dem har jeg haft nok af de seneste år. Jeg har ingen smerter.«

Han tilføjede, at albuen begyndte at se sådan ud, da han agerede træner for Novak Djokovic under US Open i 2014.

Det tyske medie har ligeledes talt med sportslægen Thorsten Dolla, og han ser lidt mere alvorligt på albuen, end Boris Becker gør.

»Det ligner en alvorlig bursitis olecrani (studerende albue, red.). Hvis han har haft sin albue på et bord i mange dage i træk, mens han spillede poker, kan han har fået det der,« lyder det fra lægen.

I USA kalder man Beckers skade for en 'studerendes albue', fordi de får albuen efter mange dage og timer i træk med albuen placeret i bordet, mens de studerer.

Selv om Boris Becker og Bjørn Borg nyder hinandens selskab i Spanien, så mødte de aldrig hinanden på banen, mens de var aktive.