72-årige Ric Flair er en wrestlinglegende gennem årtier. Men anklager i en ny dokumentar tegner et mere dystert billede af manden.

I dokumentaren 'Dark Side Of The Ring' bliver Flair nemlig anklaget for et seksuelt overgreb, der skete på et fly i 2002.

Her var Flair på vej hjem fra en World Wrestling Entertainment (WWE)-tour i Storbritianien sammen med andre store stjerner i sporten. Rejsen er blevet en del af wrestlinghistorien og er blevet kaldt 'flyturen fra helvede' på grund af de mange eskapader ombord, der varierede slåskampe til voldsom druk.

Men i den nye dokumentar afslører en stewardesse, at hun var udsat for et seksuelt overgreb begået af Flair.

Foto: TIMOTHY A. CLARY
Vis mere

»Han pressede mig op af døren, og jeg kunne ikke komme væk. Jeg kunne ikke bevæge mig. Han ville have, jeg skulle røre hans penis. Han tog min hånd og førte den hen til ham,« fortæller stewardessen i dokumentaren.

Da afsnittet af dokumentaren blev vist, ramte virkeligheden Flair. Først mistede han flere af sine sponsorer, mens folk på sociale medier rasede over hans ageren.

Siden slettede han sin første udtalelse på Twitter, inden han kom med en ny version, hvor han afviser alle anklager. Han indrømmer dog, at han har gjort ting, han har fortrudt grundet sit massive alkoholmisbrug igennem mange år.

Ja, han indrømmer endda, at han lavede 'helikopteren' med sin penis, som også bliver beskrevet i dokumentaren, i sin nyeste forsvarstale, der blev sendt til mediet Wrestlinginc.

'Det er korrekt beskrevet omkring 'helikopteren'. Jeg vil ønske, jeg kunne skyde skylden på at være ung, men jeg drak alt for meget og var upassende. Jeg undskylder for det (og det har jeg gjort flere gange i løbet af årene.)'

'Jeg fordømmer seksuelle overgreb i enhver form. Jeg kunne (og har) skrevet bøger, der har dækket mine udskejelser. Jeg har truffet nogle forfærdelige beslutninger, men jeg har aldrig tvunget nogen til noget. Punktum,' lyder forsvarstalen, der ikke er blevet velmodtaget af wrestlingfans på sociale medier.

Flere medier spekulerer i, at Ric Flairs karriere meget vel kan lakke mod enden grundet sagen.

Flaris kontrakt med WWE er udløbet, og spekulationer om et skifte til AEW (All Elite Wrestling, red.) er kølnet grundet sagen.