Vi har ikke skullet mange dage ind i 2022, før toppen af markedet har fået nye indflyttere i form af to nye ejerlejligheder, der til priser på henholdsvis 32,5 og 30 millioner kroner indtager pladserne som de dyreste lejligheder på markedet.*

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Begge lejligheder hører til i Københavns inderste K-postnumre – og breder sig begge over mere end 200 kvadratmeter.

Den dyreste af de to – og således landets samlet set dyrest udbudte ejerlejlighed for øjeblikket – når endda helt op på 291 kvadratmeter, som blandt andet går til et køkken-alrum med stålbeklædte bjælker, to soveværelser – et med eget walkincloset og badeværelse – og blandt andet også flere stuer med pejs.

Dertil kommer tre terrasser og en gennemrenoveret adresse, der af Elbæks Ejendomsmægler, som har penthouselejligheden til salg, beskrives som en luksuriøs hotelsuite.

Med udbudsprisen på 32,5 millioner kroner løber kvadratmeterprisen på lejligheden op over 111.000 kroner – og selvom postnummeret da også er blandt landets absolut dyreste, er den pris stadig langt fra gennemsnittet i København K, der sidste år lød på godt 63.000 kroner pr. kvadratmeter. Det viser data fra Boliga.dk.

30 millioner

Lidt nærmere Kongens Have ligger den anden lejlighed, der netop er rykket ind i toppen af markedet og også her skal der betales en solid kvadratmeterpris for at overtage adressen, der oprindelig er fra 1965.

126.050 kroner lyder udbudskvadratmeterprisen for lejligheden på – og for det beløb får de nye ejere altså 238 kvadratmeter bolig i tredjesals højde med elevator, altan og 11 franske altaner.

Lejligheden beskrives af ejendomsmæglerbutikken Lützau som en 'plug and play'-citylejlighed – hvor alt inventar endda kan købes med.

126.050 kroner lyder udbudskvadratmeterprisen for denne lejligheded på.
126.050 kroner lyder udbudskvadratmeterprisen for denne lejligheded på. Foto: Lützau
Vis mere

Foruden de to nyudbudte ejerlejligheder er der for øjeblikket tre projektlejligheder i Hellerup og København K til salg for priser på mellem 30 og 33 millioner kroner, lejlighederne er dog endnu ikke færdigbyggede.

Se Danmarks dyreste lejlighed til salg her
https://www.boliga.dk/galleri/4281

Se Danmarks næstdyreste lejlighed til salg her
https://www.boliga.dk/galleri/4295