Han kigger alvorligt ind i kameraet og taler til sine følgere med en seriøs mine.

»Helt seriøst - lad os lige være realistiske engang. Det, der foregår dernede (i Israel, red.), det er ikke helt fair. Fordi der er stadig folk dernede. Der bor folk dernede...«

Men så ændrer ansigtet karakter på videoen og et lille smil begynder at finde sig, før han fortsætter sætningen:

»... som stadigvæk ikke er blevet flækket. Men 250 stykker - det er ikke helt dumt.«

Den omtalte video blev i sidste uge - kort efter Hamas' terrorangreb på Israel - lagt op på influenceren Ahmarnis Snapchat-profil.

Her har Ahmarni 80.000 følgere, der dagligt får opdateringer fra influencerens liv, sjove videoer og såkaldte 'pranks'.

Lørdag den 7. oktober gik terrororganisationen Hamas til angreb mere end 20 forskellige steder i Israel, hvor de dræbte mere end 1.000 mennesker - heriblandt 250-260 på en musikfestival - og tog omkring 150 gidsler. 

FN’s generalsekretær har fordømt angrebene og udtalt, at intet kan retfærdiggøre Hamas' terrorhandlinger.

Ahmarni har palæstinensisk baggrund, og i den seneste uge har han også udgivet en lang række videoer, hvor han kommenterer på krigen mellem Israel og den palæstinensiske terrororganisation Hamas.

Særligt to af dem har de seneste dage vagt opsigt på sociale medier som Reddit og X. Her bliver influenceren kritiseret for at bifalde drab på uskyldige mennesker. 

Den første video har vi omtalt. Den anden kommer direkte i forlængelse, og her siger influenceren igen med en seriøs mine:

»Okay, sjov til side. Jeg kondolerer. Jeg kondolerer for alle de menneskeliv, der ikke er blevet taget endnu.«

Bagefter slår Ahmarni - som det også er tilfældet i den første video - over i et grin, mens han danser.

Hvorfor mener du, det er acceptabelt, at du - foran dine mange tusinder følgere - på den måde bifalder drab på civile?

»Jeg har aldrig på noget tidspunkt givet udtryk for en glæde eller bifaldt nogen som helst drab på USKYLDIGE civile nogen steder i verden,« skriver han til B.T. og fortsætter:

»Når man går ind for en besættelse og drab på civile, kvinder, mænd og børn, så er man ikke uskyldig. Jeg tager afstand fra alt, hvad der hedder drab, tortur og besættelse.«

Du skriver, at man ikke er uskyldig, hvis man går ind for besættelse og drab på andre civile, men hvordan kan du vide, at israelerne til festivalen går ind for det?

»Jeg så en enkel video, hvor de løb for livet af frygt, lidt ligesom børnene i Gaza gør og har gjort de sidste mange år. Men jeg så ingen blive dræbt til festivalen?«

Udover videoerne har flere israelske aviser og myndighedspersoner været ude og fortælle, at man har fundet cirka 250-260 lig ved festivalen. Der har også været overlevende, som efterfølgende har fortalt, at de så folk blive skuddræbt. Tror du ikke på det?

»Jeg hylder drabene på børnemorderne, undertrykkerne, zionisterne. Jeg tror ikke på, hvad jeg hører, men hvad jeg ser,« skriver Ahmarni.

LÆS MERE HER: De festede og nød livet: Så flygtede de i rædsel – Sådan udspillede massakren sig på israelsk festival

Kritikken vælter altså ned over influenceren på både Reddit og X, men det er potentielt ikke kun brugerne på de sociale medier, der kommer efter ham. 

Det kan det danske retssystem muligvis også. 

Ifølge straffelovens paragraf 136, stk 2. kan man blive straffet med op mod to års fængsel, hvis man kendes skyldig i offentligt at have billiget terror.

Ahmarni har foruden sin Snapchat også en aktiv Instagram-profil, hvor han har 64.000 følgere.

I 2021 var han med i reality-bokseshowet 'Stjerneboksning'.