Øverst i videoen kan du se prins Nikolai, der går model for modegiganten Burberry

Et lille skridt for et menneske, men et stort skridt for en prins.

Sådan lyder vurderingen i hvert fald fra den tidligere Burberry-model Martin Lind, der også har medvirket i DR3-programmet 'De smukke drenge', om prins Nikolais muligheder for en modelkarriere, efter at han lørdag gik catwalk for Burberry til London Fashionweek.

»Det, prinsen har gjort, svarer til, at han har spillet fodbold for Real Madrid. Det er rigtig stort at have gået en catwalk for Burberry, og det er langt fra alle, der har prøvet det en gang, der får lov igen,« siger Martin Lind, der selv gik en catwalk for den britiske modegigant tilbage i januar 2016.

Selv har Martin Lind ikke fået gået mere end den ene catwalk for Burberry, men til gengæld åbnede det en række døre for ham. Siden hen har den unge skagbo nemlig gået for Louis Vuitton og Gucci.

»Det er selvfølgelig altid relativt, hvad det åbner af døre at have gået for Burberry, men der er helt klart gode muligheder for at udvikle sig videre, fordi der er et så professionelt setup hos dem. For nogle åbner det flere døre, men for andre peaker det også der,« siger Martin Lind.

Martin Linds catwalk for Burberry i 2016 var hans første show, lige som det også var for prins Nikolai. Og den tidligere realitydeltager husker tilbage på det med stor glæde.

»Det er en rigtig stor oplevelse at få lov til. Det giver et kæmpe adrenalinsus, fordi der er en enorm opmærksomhed omkring det. Det er et meget ubeskriveligt og intenst øjeblik, der kun varer et halvt til et helt minut,« siger Martin Lind.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais modeloptræden deler vandene: 'Det er der ikke noget entydigt svar på'

Burberry har gennem tiden haft flere topmodeller og kendisser som ansigter for deres kampagner, heriblandt skuespillerinden Emma Watson, skuespilleren Eddie Redmayne og topmodellen Cara Delevigne.

Netop Cara Delevigne gik også lørdag på Burberry catwalken - som hun altså måtte dele med den danske, 18-årige prins.

Det internationale modemagasin Vogue har bragt et af billederne af prins Nikolai som model sammen med 84 andre billeder på deres hjemmeside fra Burberrys store show i Storbritanniens hovedstad.

På billeder fra showet kan man se en fokuseret prins Nikolai med langt krøllet pandehår. Iført en gylden skjorte, mørk vinterfrakke, lange bukser og sko i de karakteristiske Burberry-tern går han ned ad catwalken med en rød taske i hånden.