London Fashionweek blev i weekenden skudt i gang, og lørdag havde Burberry et opsigtsvækkende es i det ternede skjorteærme. Den britiske modegigant havde nemlig, ifølge BTs oplysninger, hyret danske prins Nikolai til at gå ned ad catwalken for at vise den kommende efterårs- og vinterkollektion.

Flere har dagen igennem spekuleret på de sociale medier, om der var tale om prins Nikolai eller en ung mand, der ligner den danske prins på en prik. Men ifølge BTs oplysninger er der altså tale om den 18-årige prins.

På billeder fra showet kan man se en fokuseret prins Nikolai med langt krøllet pandehår. Iført en gylden skjorte, mørk vinterfrakke, lange bukser og sko i de karakteristiske Burberry-tern går han ned ad catwalken med en rød taske i hånden.

Det internationale modemagasin Vogue har bragt et af billederne af prins Nikolai som model sammen med 84 andre billeder på deres hjemmeside fra Burberrys store show i Storbritanniens hovedstad. Burberry i Skandinavien vil dog hverken be- eller afkræfte historien.

»Jeg har set rygtet florere, men det er ikke noget, jeg kan udtale mig om,« siger pr- og kommunikationsansvarlig Camilla Høg fra Group 88, der står for Burberrys kommunikation i Skandinavien.

BT forsøger at få en kommentar fra Kongehuset.

I artiklen her på BT kan du se videoen af prins Nikolai gå catwalken (ca. 10 min. inde).