Det er ikke meget, man har set til ham – lille Archie – siden han kom til verden.

Faktisk er han kun én gang blevet vist frem for pressen – det skete to dage efter hans fødsel den 6. maj.

Men nu har hans forældre, prins Harry og hertuginde Meghan, delt et sjældent billede af den lille guldklump på deres Instagram-profil.

Billedet, der viser Archie ligge hos sin far og holde fast i hans hånd med sin egen lillebitte, har det britiske par delt i anledning af Fars Dag.

'Glædelig fars dag! Og en ganske særlig første fars dag til hertugen af Sussex,' står der i opslaget med henvisning til prins Harry, der bærer flere royale titler – blandt andet titlen hertug.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor blev født mandag den 6. juni klokken 5.26 som nummer syv i arvefølgen til den britiske trone.

Men trods normal kutyme ved royale fødsler i Storbritannien valgte forældrende at nyde et par dage alene med den lille fyr.

Først to dage efter fødslen valgte de at vise ham frem for særligt indbudt presse i deres hjem i Windsor. Skønt den lilles ansigt var gemt ganske meget væk bag hue og svøb.

Prins Harry og hertuginde Meghan lille søn møder sin mormor Doria Raglan, oldemor dronning Elizabeth og oldefar prins Philip.
Prins Harry og hertuginde Meghan lille søn møder sin mormor Doria Raglan, oldemor dronning Elizabeth og oldefar prins Philip. Foto: POOL
Vis mere

»Det er magisk. Det er meget utroligt. Jeg har de to bedste drenge i verden,« fortalte hertuginden i den forbindelse.

»Han har det sødeste temperament, og han er meget rolig. Han er en drøm for os,« fortsatte hun, hvorefter prins Harry smilende supplerede:

»Jeg ved slet ikke, hvor han har det fra.«

Den britiske prins Harry og den amerikanske tidligere skuespillerinde hertuginde Meghan mødte hinanden i 2016, blev forlovet et år senere, i november 2017, og gav hinanden deres 'ja' ved et storslået bryllup i maj 2018.