Den nygifte hertuginde Meghan søger trøst hos sin mor, når hendes far optræder uheldigt i medierne. Moderen har angiveligt været på besøg i London i løbet af sommeren for at støtte sin datter.

Når man har en far, de fleste nok foretrækker kun at se i fotoalbummet, må det være en stor hjælp med en mor, som gladeligt flyver over Atlanten for at bakke op og trøste.

Det lader til at være scenariet for den nye britiske hertuginde af Sussex, Meghan Markle.

I al hemmelighed rejste hendes mor, Doria Ragland, nemlig til England i sommer for at støtte hende, da faderen igen-igen havde foldet sig ud i både tv og aviser.

Meghan Markle blev fulgt til kirken af sin mor, Doria Ragland.
Meghan Markle blev fulgt til kirken af sin mor, Doria Ragland. Foto: Darren Staples
Vis mere

Det er avisen Evening Standard, der skriver, at Ragland i al ubemærkethed besøgte sin datter og svigersøn i juli, da det nygifte par opholdt sig i Oxfordshire.

Både før og efter det storslåede royale bryllup med prins Harry i foråret har Thomas Markle gang på gang bragt Meghan Markle i forlegenhed.

Der er allerede skrevet flere kilometer tekst om faderens eskapader, som begyndte allerede før brylluppet, da britiske medier bragte paparazzibilleder af Thomas Markle.

Få dage efter afslørede Daily Mail, at det var faderen selv, der stod bag de famøse billeder. Så fik han et hjerteanfald få dage før datterens store dag og meldte afbud, så han ikke - som planlagt - kunne føre hende til alters.

Doria Ragland her fotograferet til brylluppet med prins Charles og hans kone, Camilla.
Doria Ragland her fotograferet til brylluppet med prins Charles og hans kone, Camilla. Foto: POOL
Vis mere

Men Thomas Markle var ikke færdig med at skabe overskrifter. Flere gange efter brylluppet har han udtalt sig om, hvor skuffet han er over, at han ikke længere har kontakt til sin datter, og at hun praktisk talt har lukket ham ud af sit liv.

For eksempel fortalte han i et interview med Mail on Sunday, at han endte med at smække røret på under en samtale med prins Harry.

Selv om Meghan Markle udadtil stråler med royale vink, ditto smil, storslåede hatte og designerkjoler, går den megen virak hende tilsyneladende på. En kilde siger til britiske medier, at moderens besøg 'er gået helt under radaren'.

»Doria støttede Meghan gennem prøvelserne med Thomas,« siger kilden til Mail on Sunday.