Meghan Markles halvsøster langer igen ud efter den nybagte britiske hertuginde, fordi hun endnu ikke har besøgt sin far og forsøgt at slutte fred med ham.

Broderen brokkede sig over, at han ikke blev inviteret til brylluppet, og advarede prinsen mod at gifte sig med Meghan. Søsteren beskyldte hende for at svigte deres far, og netop faderen fik en lidet flatterende hovedrolle i ugen op til årets store royale bryllup i Storbritannien, da han pludselig meddelte, at han alligevel ikke kom til datterens bryllup.

Den tidligere 'Suits'-skuespiller har en familie, hun sandsynligvis gerne vil nøjes med at se i et fotoalbum. I hvert fald har både hendes halvsøster og halvbror svinet hende til i alverdens medier efter forlovelsen. Og hertugindens aparte familie give hende fortsat problemer.

Nu er søsteren Samantha Markle så på banen igen. Hun er utilfreds med, at Meghan ikke - som kilder i hoffet ellers har antydet - er på vej til USA for at blive forsonet med sin far.

»Jeg taler med ham hver dag, og det er sørgeligt, men nej, de har ikke kontaktet ham. Der er ikke planlagt noget møde, det er pr-spin,« siger hun til  The Sun og understreger, at hertuginden - efter hendes mening - ikke gør et forsøg på at få et godt forhold til faderen igen.

»Dette er en følelsesmæssig hård tid for ham, og jeg er meget ked af at se, hvordan min søster ignorerer ham,« siger hun.

Thomas Markle selv har siden brylluppet i adskillige interview givet udtryk for, at hans datter har afskåret al kontakt til ham. De to halvsøstre har ikke haft kontakt med hinanden siden 2015. Samantha siger til The Sun, at hun 'aldrig har set noget så koldt i hele mit liv', og i forbindelse med hertugindens fødselsdag forleden skrev hendes halvsøster på Twitter, at hun burde skrive et forsinket fødselsdagskort til deres far.