Se videoen foroven om det royale bryllup.

Meghan Markles og hendes halvsøster Samantha Markle har ikke set hinanden i flere år, og det er uvist, om Samantha overhovedet skal med til det royale bryllup.

Det fortæller hun til den britiske avis Mirror.

»Hendes sidste ord var 'jeg elsker dig, skat'. Jeg er rigtig glad for, at vi havde den her snak. Lad os holde forbindelsen. Og det kunne hun ikke. Hun fik travlt. Jeg prøvede, men jeg tror bare, hun fik rigtig travlt,« siger 53-årige Samantha Markle til Mirror.

Hun bryder sammen i gråd, da hun fortæller avisen, at hun er stolt af sin halvsøster og ked af, at hun ikke selv har kontaktet hende mere.

Samantha Markle fortæller samtidig, at hun ikke har den fjerneste idé om, hvorvidt hun skal med til sin halvsøsters royale bryllup i maj.

Alt har dog ikke været lutter lykke mellem de to søstre, og Samantha Markle udgiver snart bogen 'Dagbog fra en fremadstræbende prinsesses søster'. Ifølge hende skal det dog ikke ses som en fornærmelse af søsteren, men tværtimod som en hyldest til søsteren.

Tidligere har Samantha også været efter Meghan Markle for ikke at hjælpe deres far nok økonomisk, og tidligere på ugen refererede hun til, hvordan Markle bar en kjole til en værdi af 56.000 pund (ca. 470.000 kroner).

»Hvis du kan bruge 75.000 dollar på en kjole, kan du også bruge 75.000 kroner på din far,« sagde Samantha Markle tidligere på ugen til Mirror.

Ifølge hende arbejder faderen Thomas i øjeblikket på sit dårlige ben, så han kan følge sin 36-årige datter op ad kirkegulvet i Eindsor Castle's St George's Chapel den 19. maj.

Prins Harry og Meghan Markle.
Prins Harry og Meghan Markle. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA (arkiv).
Vis mere