Egentlig skulle de have været i kirke under nevøens konfirmation, men i stedet tilbragte Josephine af Rosenborg og familien lørdag formiddag på hospitalet.

Den tidligere komtesse og ægtemanden Kenneth Schmidt var nemlig nødt til at søge mod Hillerød Hospital, fordi yngstesønnen Oscar var blevet syg.

Det skriver Billedbladet, der har talt med Josephine af Rosenborg om episoden, som startede ved besvær med vejrtrækningen hos den fireårige dreng.

Noget, der havde holdt forældreparret vågne hele natten.

»Oscar har fået astmatisk bronkitis, så han er faktisk indlagt. Men de var så søde på Hillerød Hospital at sige, at vi godt måtte tage til konfirmation alligevel. Så det har været lidt kaotisk,« fortalte hun til ugebladet i forbindelse med konfirmationen..

Heldigvis stod det ikke værre til, end familien kunne deltage i festlighederne om eftermiddagen.

Her skulle konfirmanden Leopol, som er søn af den tidligere komtesses tvillingesøster Camilla af Rosenborg, fejres.

Tvillingerne er døtre af Christian af Rosenborg, der i 1971 mistede sin arveret til den danske trone, da han giftede sig borgerligt.

Begge søstre, som i øvrigt er Dronningens grandniecer, er vokset op med komtessetitler. Dem har de mistet, da de har giftet sig borgerligt.

Var tingene dog gået anderledes – meget anderledes – kunne Camilla af Rosenborgs ældste søn, Ludwig, måske have været kronprins i dag – altså Danmarks kommende konge.

Det kan du læse mere om i denne artikel.