Øverst i videoen kan du se prins Nikolai, der går model for modegiganten Burberry.

Det er sandsynligvis ikke småpenge, prins Nikolai har fået for at gå det meget omtalte modeshow for modehuset Burberry under London Fashion Week i weekenden.

Det vurderer moderedaktør hos Euroman, Frederik Lentz Andersen.

»Jeg vil skyde på, at han får 50.000-100.000 kroner for sådan et job, men det kan også være mere. Det er virkelig godt tænkt af Burberry, for de ved, at historien kommer ud i medierne. Det er rigtig meget omtale, uden at de griber i lommen,« siger han til Euroman.

Mandag kunne BT som det første medie afsløre, at prins Nikolai havde optrådt under modeugen i London, hvor han var blevet fotograferet på catwalken for Burberry.

Prinsen selv har endnu ikke udtalt sig om sin modeloptræden, men ifølge modeekspert Chris Pedersen, der blandt andet er vært på DR K og tidligere moderedaktør på Euroman  er der ingen tvivl om, at prinsens show for Burberry kan åbne døre, hvis prins Nikolai ønsker at fortsætte i branchen.

»Det er kæmpestort. Det kan sagtens være starten på noget meget fint. Det er et show, hele verden kigger på. Burberry er et internationalt 'super brand', som er kendt over hele verden,« har Chris Pedersen tidligere sagt til BT.

Såfremt livet som model er en drøm for den 18-årige prins fremadrettet, så er der intet problem i at forene det og hans pligter som kongelig, mener kongehusekspert Sebastian Olden-Jørgensen.

»Egentlig synes jeg, det lyder som en meget god idé. Han skal selvfølgelig også vise evner for det. Det er ikke nok at være prins, må man formode. Selve det at gå den vej, det synes jeg er en sjov og god idé,« siger Sebastian Olden-Jørgensen og fortsætter:

»Jeg ser ikke de store problemer, men han skal selvfølgelig holde sin sti ren udenfor catwalken.«