Det var ikke meget, kronprins Frederik havde lyst til at sige, da han gjorde klar til parole ved Gludsted Plantage tirsdag morgen. 

Her havde Kronprinsen samlet flere jægere til årets anden kongejagt, og jagten kommer kun dagen efter, at der er dukket nye videoer op af kronprins Frederik i Madrid, efter han angiveligt havde tilbragt en dag og nat sammen med Genoveva Casanova. 

Disse videoer skulle ifølge det spanske medie, der har bragt dem, bekræfte kronologien i de billeder af Kronprinsen og den mexicanske model som Lecturas tidligere har bragt

(Se video fra dagens kongejagt øverst i artiklen)

Genoveva har nægtet, at der er en romantisk relation mellem de to. Chefredaktøren på Lecturas har udtalt, at han ikke mener, han har sagt, der var sådan en relation, men blot gengivet en tidslinje. 
Genoveva har nægtet, at der er en romantisk relation mellem de to. Chefredaktøren på Lecturas har udtalt, at han ikke mener, han har sagt, der var sådan en relation, men blot gengivet en tidslinje. 
Vis mere

B.T. var til stede ved jagten i Jylland, hvor Kronprinsen virkede travl, da det stod klart for ham, at den danske presse også var til stede ved parolen inden jagten. 

Han gik derfor med raske skridt forbi uden at svare på et eneste spørgsmål fra pressen, der spurgte til, om Kronprinsen kunne bekræfte, at han havde overnattet hos den Genoveva Casanova i slutningen af oktober. 

Det var det spanske medie TardeAR, der udgives af den store spanske tv-station TeleCincos, der delte en video, hvor man angiveligt kunne se kronprinsen gå med en kuffert og traske ned mod et busstoppested. 

Her kan man i videoen se, at Kronprinsen tog en telefon op og ringede til nogen og smed et stykke papir ud. 

Kort efter kan man i videoen se en bil ankomme for at afhente Kronprinsen. 

Genoveva Casanova har selv tidligere afvist en romantisk forbindelse mellem de to. 

»Jeg benægter kategorisk de udsagn, der antyder et romantisk forhold mellem kronprins Frederik og mig, « har hun tidligere udtalt til det spanske magasin Hola.

Det danske Kongehus har til B.T. udtalt, at man ikke kommenterer 'rygter og insinuationer'. 

Dagens jagt er en kongejagt i Gludsted Plantage, der ligger mellem Silkeborg og Brande. 

På jagten må man skyde kronvildt. 

Hofjægermesteren, der er vært ved jagten, har oplyst, at der er blevet set ulve i området.