Lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor blev onsdag vist frem for hele verden, og efter navnet på den royale nyfødt var offentliggjort, fik han også sin egen hjemmeside.

Men den hjemmeside burde nok være gennemlæst en ekstra gang.

'Archie Harrison Mountbatten-Windsor blev født klokken 05.26 mandag den 6. maj. Han er det første barn af hertugen og hertuginden af Cambridge og er den syvende i rækken til tronen,' lød det på hjemmesiden.

Og den var ikke helt god.

Som du måske bemærker, så er det nemlig de forkerte forældre, der er nævnt i teksten. Hertugen og hertuginden af Cambridge er nemlig titlen, prins William og Kate bærer.

Det er dog som bekendt menneskeligt at fejle.

Men er man det britiske kongehus, som har hele verdens øjne hvilende på sig i kølvandet på en nyfødt royal baby, ja, så går den slags fejl altså ikke ubemærket hen.

'Av, man refererer til ham som sønnen af hertugen og hertuginden af Cambridge,' skriver Rebecca English, royal korrespondent for Daily Mail, på Twitter.

Fejlen blev dog hurtigt rettet af det britiske kongehus, og går man ind på hjemmesiden for Archie Harrison Mountbatten-Windsor i dag, så er hertugen og hertuginden af Sussex nævnt som barnets forældre.

På sociale medier trækker de fleste da også bare på skuldrene over fejlen og synes, det er meget sjovt.

Som den royale britiske kommentator Omid Scobie bemærker på Twitter, så kan fejl ske, når man er træt.

'Jeg tror, jeg taler for alle os, der har arbejdet på historien om Baby Sussex (navnet, de britiske medier har brugt om den royale baby, inden den fik et officielt navn), når jeg siger, at fejl sker for selv de bedste af os, når vi er trætte.'

Archie Harrison Mountbatten-Windsor kom til verden tidligt mandag morgen.

Det var dog først onsdag, at både prins Harry og Meghan Markle sammen viste deres lille søn frem.

»Det er magisk. Det helt utroligt. Jeg har de to bedste fyre i verden. så jeg er meget glad,« lød det fra Meghan.

Senere onsdag blev navnet på det royale familiemedlem offentliggjort på parrets Instagram-profil.