11 forskellige uddannelser på 8 år. Og han er droppet ud af dem alle sammen.

Det er uddannelseshistorikken for 27-årige Imad, der tirsdag aften tonede frem på skærmen i TV3's realityprogram 'Luksusfælden', hvor gældsplagede danskere får hjælp til at få rettet op på deres kuldsejlede økonomi.

Og Imads økonomi har det bestemt ikke godt – han har en studiegæld 270.000 kroner og skylder penge til flere kreditorer.

På trods af det afviste den 27-årige kontanthjælpsmodtager for rullende kameraer at tage til en jobsamtale som skraldemand.

»Du sidder og giver mig en jobsamtale som skraldemand? Det synes jeg er meget respektløst,« siger han i i programmet, hvor han vælger at rive jobtilbuddet i stykker, mens de måbende eksperter ser på.

Den attitude har fået den konservative partiformand, Søren Pape Poulsen, til tasterne.

»Undskyld mig, men hvad dælen bilder de sig egentlig ind,« skriver han i et opslag på Facebook, der er ledsaget af en selfie med et særdeles alvorligt ansigtsudtryk.

»Helt seriøst – kassen skulle lukkes med det samme for en type som Imad. Fred være med, at han gerne vil fede den af – det skal IKKE være for skatteborgernes penge!«

»Jeg er for a være helt ærlig rystet,« skriver Søren Pape Poulsen om Imads opførsel i sit opslag, der på under en time havde fået over 3000 likes.

B.T. har talt med Imad om kritikken fra Søren Pape Poulsen, og den 27-årige er ikke sen til at sende en stikpille tilbage til den konservative formand.

»Det er kun, fordi vi er udlændinge. Ellers ville han ikke kommentere på det. Han skal bare lukke,« lyder den kontante kommentar fra Imad, der er født og opvokset i Danmark.

Han kalder desuden hele sagen for »en misforståelse« og bebrejder TV3 for at have klippet programmet, så Imad og hans kone fremstår i et dårligt lys.

»Jeg har ikke gjort noget forkert. Jeg bestemmer selv, hvad jeg skal arbejde med. Jeg har fået et andet arbejde, så jeg har to forskellige job nu,« tilføjer Imad til B.T.

Men Søren Pape Poulsen giver dog ikke meget for Imads forsvar eller anklager, forklarer han i en opfølgende kommentar til B.T.

»Sikke dog en ynkelig offerrolle han giver sig selv. Jeg er fløjtende ligeglad med, om han er udlænding eller ej. Det er slet ikke det, der er pointen. Det, der forargede mig, var den nedladende holdning til det at tage et job, når han samtidig nyder godt af andre danskeres skattekroner,« siger den konservative partiformand.

Nu har han jo fået ikke bare ét, men to nye job. Gør det ikke hans sag lidt bedre?

»Det var da dejligt. Så kan han jo bidrage lidt igen, det har han jo ikke gjort i noget tid. Velfærdsstaten har allerede givet ham rigeligt med muligheder og støtte« fastslår Søren Pape.