OL-deltageren Ona Carbonell er ikke tilfreds. Langtfra.

Det skyldes, at den spanske synkronsvømmer ikke må tage sin etårige søn med til legene i Tokyo.

31-årige Ona Carbonell langer primært ud mod arrangørerne, fordi hun stadig giver bryst til lille Kai. Det skriver The Sun.

»Da jeg havde født Kai, kunne jeg se, at jeg ville nå at komme i form til OL i Tokyo. Så jeg spurgte, om jeg måtte tage ham med, fordi jeg giver ham bryst, men de sagde nej,« lyder det fra spanieren i et interview.

Foto: ED JONES
Vis mere

Kaptajnen for det spanske synkronhold føler, hun er blevet tvunget til at vælge mellem sin søn og sin livslange drøm om en OL-deltagelse.

Ona Carbonell har prøvet at søge hjælp hos Den Internationale Olympiske Komité (IOC), men uden held. Hun fik den endelige besked om at måtte efterlade etårige Kai hjemme for to uger siden.

Og OL-atlet fra Barcelona mener ikke, hun er den eneste, der har det på den måde.

»For nogle uger siden sagde flere atleter på de sociale medier, at det er en svær situation at skulle vælge mellem sine familiebekymringer og de olympiske lege,« siger Ona Carbonell afsluttende.

Det britiske medie tilføjer, at et af problemerne ved at tage familien med er, at atleterne risikerer at bryde deres coronaboble.

Den spanske kaptajn understreger, at hun selvfølgelig ikke ønsker at bringe sine holdkammerater i fare, fordi de har kæmpet for dette OL i mange år.