Han gjorde det. Viktor Axelsen har vundet OL-guld! Hvor er det dog vildt!

Det kan ikke hverken siges eller råbes nok, og lige nu vælter det ind med ord og hyldest til den danske stjerne.

Og en af dem, der allerede har givet ham nogle ord med på vejen, er kronprins Frederik.

'Sådan, Viktor Axelsen!! Tillykke med GULDET!' indledes et opslag på Kongehusets Instagram, der er skrevet under af Kronprinsen.

Han følger som bekendt utroligt meget med i sport, og det har bestemt ikke været en undtagelse under årets OL.

'Endnu en fantastisk dag for de danske atleter i Tokyo! Nu har vi 2 guld-, 1 sølv- og 2 bronzemedaljer! ⁣' lyder det i den fine hilsen fra kronprins Frederik med henvisning til, at blandt andet Anne-Marie Rindom vandt guld i laser radial søndag.

Kronprinsen skriver desuden også, at han er imponeret over det danske banelandshold, der satte olympisk rekord mandag, ligesom han også sender nogle rosende ord afsted til Sara Slott, der kort tid inden Axelsens triumf sluttede sin karriere ved OL.

Og Kongehuset er langtfra de eneste, der hylder Viktor Axelsen efter den fremragende præstation. Det samme gør både kendte og politikere.

Den tidligere badmintonstjerne Camilla Martin skriver på Instagram: 'Den vinderfølelse!! Kæmpe stort tillykke', mens tv-værten og NFL-eksperten Claus Elming konstaterer, hvordan Axelsen 'knuste Chen Long fysisk, mentalt og i to sæt'.

Sundhedsminister Magnus Heunicke er også en af dem, der sender flotte ord mod den danske badmintonstjerne.

'Kæmpe stort til lykke til Viktor Axelsen. 'Nu har jeg fandme gjort det!!' Flotte sejrstårer. Du lod ketcheren tale Viktor. Hvor er det utrolig rørende, fortjent og dybt imponerende. Tak!!' lyder det fra politikeren på Twitter.

Viktor Axelsen sikrede den blot anden danske OL-guldmedalje i badminton nogensinde, efter Poul-Erik Høyer triumferede ved de olympiske lege i Atlanta i 1996.