Den tidligere UFC-mester Nicco Montano er stærkt utilfreds med, at hun bliver fremstillet nøgen i en ny dokumentar.

I en scene af 'Warrior Spirit', der skildrer Montanos karriere, bliver der brugt et klip af hende, der står nøgen på vægten forud for en kamp. Og det har fået Montano op af stolen.

»Jeg har aldrig sagt, det var okay for mig at blive udstillet på film,« siger hun i podcasten 'The Fighter vs. The Writer'.

Montano har ellers skrevet under på, at hun måtte blive vist i dokumentaren – men hun mener ikke, det er i orden at bruge billederne af hende, mens hun var nøgen.

»De sagde bare: 'Du har skrevet under, og det er en del af filmen, som gør den mere slagkraftig'. Men det sker på min bekostning. Det er meget dobbeltmoralsk af dem at vise, hvordan UFC bliver fremstillet – og så gør de det samme mod mig velvidende, at jeg ikke bliver betalt for det,« raser Montano.

Dokumentarens skaber, Landon Dyksterhouse, afviser kritikken og mener, at 'den passer ind i hele historiefortællingen' ifølge MMAfighting. Han åbner dog for at fjerne klippet i en ny version.

»Alt er muligt. Bolden er på hendes banehalvdel. Hvis hun vil snakke, vil vi gøre det med glæde og forsøge at finde et kompromis, hvilket vi også prøvede inden premieren,« siger han.

Dokumentaren følger Montanos fald fra tinderne, da hun gik fra at være mester til at blive smidt ud af UFC, efter hun ikke formåede at klare vægtkravet ved tre lejligheder.