Natten til søndag kæmpede Marvin Vettori mod Kevin Holland i en UFC-kamp i Las Vegas i USA.

Duellen vil dog ikke kun blive husket for det sportslige. Kort inde i første runde blev Marvin Vettori nemlig sparket midt i skridtet, og det medførte selvfølgelig stor smerte.

Alligevel lykkedes det ham at blive på benene, hvilket overraskede kommentatorerne, der nærmest kunne føle smerten fra deres pladser.

Du kan se hele episoden i videoen øverst i artiklen.

Efterfølgende udvekslede de to UFC-kæmpere nogle ord, og det lignede, at Kevin Holland gav sin modstander en undskyldning.

Selv om Marvin Vettori blev stående på benene, så måtte han gå rundt i buret og sunde sig i en del tid, inden han var klar til at fortsætte kampen.

Og det var en god idé, at han ikke gav op. Han endte nemlig med at vinde på dommerstemmer efter fem runder. Men han var alligevel ikke tilfreds.

»Jeg er ikke tilfreds med min egen præstation, fordi jeg ønskede at slå ham ud, og det kunne jeg ikke,« sagde Marvin Vettori i sit vinderinterview.

Kevin Holland er ikke ligefrem i topform for tiden. Nederlaget i Las Vegas var nemlig det andet i træk – for tre uger siden tabte han til Derek Brunson.

Marvin Vettori har været i UFC-buret 22 gange i sin karriere, og det er blevet til 17 sejre, fire nederlag og en uafgjort.