Internettet koger af begejstring over klippet, hvor skuespilleren Jamie Costa portrætterer den afdøde Robin Williams.

Men én særlig person har fået nok af at få tilsendt klippet. Nemlig Zelda Williams, Robin Williams' datter.

Det skriver hun på sin Twitter.

'Gutter, jeg siger kun det her, fordi jeg ikke tror, det stopper, før jeg italesætter det. Stop venligst med at sende mig 'test footage' (navnet på klippet, red.). Jeg har set det.'

Robin Williams fik millioner af mennesker til at grine, men selv kæmpede han med en depression.
Robin Williams fik millioner af mennesker til at grine, men selv kæmpede han med en depression. Foto: CARL COURT
Vis mere

Hun er såmænd ikke utilfreds med Jamie Costas præstation, faktisk kalder hun ham super talentfuld, men hun har ikke lyst til at blive spammet med en video, som viser hendes afdøde far på en af de mest triste dage i hans liv.

Den dag, som 32-årige Zelda Williams hentyder til, er dagen, hvor Robin Williams fik at vide, at hans gode ven John Belushi, som også var komiker, var død.

Belushi døde i 1982 af en overdosis, mens Robin Williams spillede karakteren Mork i serien 'Mork & Mindy'.

I klippet får 'Robin Williams' nyheden, mens han er på settet til optagelserne af serien. Det var medskuespiller Pam Dawber – som i klippet spilles af Sarah Murphree – der fortalte ham den triste nyhed.

Robin Williams selv døde i 2014. Dødsårsagen var selvmord. Den elskede skuespiller og komiker kæmpede med både depression og angst.

Ud over Zelda Williams fik Robin Williams børnene Zachary Pym Williams og Cody Alan Williams.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Kontakt Livslinien på telefon 70 201 201 eller læs mere på www.livslinien.dk.