Det er ingen hemmelighed, at kronprins Frederik har en skare af meget rige venner. Og nu kan han måske føje endnu en til kredsen.

Hans mangeårige ven Jeppe Handwerk ser ud til at få et kanon år med sit selskab Copenhagen Group, der ejer Copenhagen Medical.

For mens flere ansatte kritiserer de forhold, som de arbejder under i Copenhagen Medicals, hvor nogle blandt andet oplever, at der bliver holdt øje med længden af tissepauserne, så ser det økonomisk ud til at at gå forrygende for Copenhagen Medicals.

Copenhagen Medical står blandt andet for kviktest i Region Hovedstaden. Her har selskabet de seneste måneder testet over 100.000 borgere. Og når selskabet modtager mellem 100 og 200 kroner fra staten for hver test, så svarer det til en daglig indtægt på minimum ti millioner kroner, skriver Berlingske.

Jeppe Handwerk er direktør for Copenhagen Medical A/S.
Jeppe Handwerk er direktør for Copenhagen Medical A/S. Foto: Mathias Svold
Vis mere

Det er et stort beløb, bekræfter Jeppe Handwerk overfor mediet.

»Vi har haft en meget, meget stor omsætning i år. Når vi tester så mange mennesker, så er det voldsomme tal,« siger han og tilføjer, at det ser 'fornuftigt ud'.

Han vil dog ikke afsløre, hvor meget han regner med at tjene på det.

Men uanset hvordan indtjeningen vil se ud, kan Jeppe Handwerk allerede kalde sig en relativt velhavende mand – omend det ikke helt er på niveau med de meget rige venner som Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og Lego-arving Sofie Kirk Kristiansen, som også er en del af Kronprinsens vennekreds.

Kronprins Frederik havde taget sin kæreste Mary Donaldson med, da hans gode ven Jeppe Handwerk skulle giftes med Birgitte Zachaus på Langeland.
Kronprins Frederik havde taget sin kæreste Mary Donaldson med, da hans gode ven Jeppe Handwerk skulle giftes med Birgitte Zachaus på Langeland. Foto: Jørgen Jessen
Vis mere

Selvom Handwerk ikke er født med en guldske i munden, så har han på de 16 år, som han har drevet Copenhagen Group, vist sine evner som forretningsmand.

Hans holdingselskab Handwerk Holding, der ejer Copenhagen Group, har siden 2011 næsten tidoblet sin egenkapital fra 2,7 millioner kroner til knap 22 millioner kroner.

Handwerk har været en af kronprins Frederiks bedste venner, siden de tilbragte tid sammen i Frømandskorpset i midten af 90erne.

Han betragtes som en af Kronprinsens bedste venner, og han stod, som den eneste ikke kongelige dansker, fadder, da prins Christian blev døbt.

Jeppe og hans hustru, Birgitte, købte i 2010 en villa på Vedbæk Strandvej til 35 millioner kroner. I 2012 satte de den til salg, men det lykkedes aldrig at få villaen solgt, og parret bor fortsat i den.