Når Eminem er i nærheden, skal man som fan selvfølgelig se, om ikke man kan komme helt tæt på den amerikanske verdensstjerne. Det lykkedes onsdag aften for Rikke Winkel, som mødte den 45-årige rapper i lufthavnen, før han forlod Danmark efter sin koncert på årets Roskilde festival.

»Jeg fik et godt indtryk. Han var virkelig flink. Måske ikke meget imødekommende, men bestemt venlig. Vi takkede for en super koncert, og han takkede tilbage for, at vi var kommet for at se ham,« fortæller den 32-årige Eminem-fan fra Herlev, som man kan se i Instagram-videoen herunder nåede at fange Eminem på helt tæt hold.

»Vi tog en chance og kørte ud til Roskilde lufthavn omkring klokken 18, hvor vi så ham gå fra sit fly og ind i en af de tre vans (varevogn, red.), der ventede på ham. Vi tog til hans koncert, som var fantastisk - dog får Roskilde festivalen ikke point for lyden. Vi gik fire sange, før han sluttede og kørte tilbage til lufthavnen. Han ankom fem minutter efter, og vi troede faktisk bare, at vi skulle se ham gå ind i flyet igen, men så var han så flink at komme over til hegnet og hilse på os,« forklarer Rikke Winkel om sit Eminem-møde.

Hun tilføjer, at de tog ud i lufthavnen, fordi den lå tæt på festivalen, og at de ikke regnede med, at han ville opholde sig i Danmark i ret lang tid.

»Så vi tog chancen.«

Rikke Winkel er til daglig pensionsrådgiver og zumbainstruktør. Hun fortæller, at hun går til mange koncerter og har i år været på både Tinderbox festival, Roskilde festival, ligesom hun til august tager på Smukfest.

Rikke Winkel var så heldig at møde Eminem, da han onsdag aften var i Danmark. Vis mere

Aftenens seks-stjernede Eminem-koncert i Roskilde har dagen derpå medført stor kritik fra publikum der mener lyden var alt for lav. Læs mere om sagen her.