Opdatering: Nyheden om koncerten er nu fjernet fra Pinks hjemmeside – det skulle tilsyneladende ikke have været afsløret endnu.

Den amerikanske superstjerne Pink kommer til Danmark.

Det så ellers længe ud til, at Danmark blev sprunget over på hendes Europaturné i 2019, men lørdag er CASA Arena i Horsens blevet føjet til turnéplanen på hendes hjemmeside.

Pink har flere gange før gæstet Danmark, bl.a. i Parken i København i 2010, men denne gang er det lykkedes Horsens at lokke stjernen væk fra hovedstaden og ud i provinsen.

B.T. har kontaktet Horsens & Friends, der formodes at stå bag bookingen. Her ønsker direktør Claus Visbye imidlertid ikke at kommentere sagen, oplyser han i en sms.

Den amerikanske sangerinde Pink gav senest koncert i Parken i 2010. Denne gang rammer hun Horsens. (Scanpix)
Den amerikanske sangerinde Pink gav senest koncert i Parken i 2010. Denne gang rammer hun Horsens. (Scanpix) Foto: FLINDT MOGENS
Vis mere

39-årige Pink bærer det borgerlige navn Alecia Beth Moore og grundlagde sin karriere som popverdenens kompromisløse rockmama i starten af 00erne.

Hun er kendt for sit store engagement i dyrevelfærd og er erklæret modstander af den politiske højrefløj i USA, hvilket hun ofte kommunikerer ud til sine fans og resten af verden på en usædvanlig rapkæftet og højrøstet måde.

I august viste hun dog sin bløde side under en koncert i Brisbane, Australien, hvor hun afbrød koncerten for at gå ned og trøste en sørgende fan.

Se det rørende optrin i videoen øverst i denne artikel.

Koncerten skal ifølge Pinks hjemmeside finde sted 7. august 2019, men det er tilføjet, at der vil blive offentliggjort en ny dato på fredag.