Reaktionerne og konsekvenserne har været mange efter Travis Scotts fatale koncert.

En koncert hvor ni koncertgængere har mistet livet, 25 kørt til hospitalet og 300 modtog behandling i forbindelse med koncerten til 'Astroworld Festival', som han selv er grundlægger af.

Nu fortæller en anonym kilde til Variety, hvilke oplevelser vedkommende har haft som ansvarlig for sikkerheden og planlægningen til koncerter, hvor Travis Scott har været på plakaten.

»Jeg har aldrig været mere bekymret end, når jeg skulle stå med ansvaret for sikkerheden til Travis Scotts koncerter,« siger koncertarrangøren.

Foto: THOMAS SHEA
Vis mere

Den 30-årige rappers koncerter er tidligere blevet ramt af uheld. Han er blev i 2017 anholdt efter en koncert, hvor han pressede en fan til at hoppe ud fra en balkon.

Koncertarrangøren har arbejdet med andre rappere, der har fortalt, at de nok skulle styre det, hvis der skulle ske noget. En lignende melding har koncertarrangøren aldrig fået fra Travis Scott.

»Han gør intet for at berolige den kaotiske stemning. Hans koncerter har været en tikkende bombe,« siger koncertarrangøren.

Blandt myndighederne har der været uenigheder om, hvad Travis Scott skulle have gjort.

Foto: DANIEL KRAMER
Vis mere

For undervejs spottede han en ambulance, der prøvede at køre gennem menneskemængden. Travis Scott stoppede showet kortvarigt, inden han satte næste nummer i gang.

Brandvæsenets øverste chef i Houston, Samuel Pena, er ikke i tvivl om, hvad Travis Scott skulle have gjort.

»Hvis man står i Travis Scotts position, har man magten til at få stoppet showet. Det tror jeg, ville være det rigtige at gøre,« siger Samuel Pena.

På den anden side mener Houstons politikommissær, Troy Finner, at det kunne have givet bagslag.

»Hvis han havde stoppet showet helt, så ville det været meget sandsynligt, at uroligheder ville opstå,« siger Troy Finner.

I øjeblikket ligger en niårig dreng og kæmper for at overleve efter, han blev tabt fra sin fars skuldre til koncerten.

Andre læser også