Det ka' godt blive vildere!

Og det bliver det formodentligt onsdag morgen, når Nibe Festival starter billetsalget til en intimkoncert med rapgruppen Suspekt 1. december.

For der er nemlig kun 320 billetter til salg, og derfor bliver der nok rift om dem, da de sidste mange Suspekt-koncerter i Nordens Paris har været udsolgte.

Det bliver en ekstraordinær intimkoncert med rapgruppen på Støberiet i Nibe, som Suspekt gæstede i sommer til 'Lyden af Nibe'.

'Lyden af Nibe' var som bekendt den nødløsning, festivalen kom på, da de ikke havde mulighed for at afvikle Nibe Festival med de restriktioner, der gjaldt på det tidspunkt.

Billetsalget starter onsdag klokken 10, og billetterne vil først blive udbudt til modtagere af Nibe Festivallens nyhedsbrev. Og såfremt der er billetter tilbage, vil de resterende blive sat til salg torsdag 9. september klokken 9.

Suspekt har spillet hvert år på Nibe Festival, siden de debuterede på Blå Scene i 2007, og koncerten bliver den første med stående publikum i Støberiet, oplyser festivalen.

Suspekt spiller også på Royal Stage på Skråen i Aalborg 2. december, hvor de turnerer med albummet 'Sindssyge ting', som udkom i 2020. Men hvis du havde håbet på at score en billet til den, er der altså allerede udsolgt.