I videoen herover ses billeder fra Kim Larsens lange karriere, som vi bragte første gang i forbindelse med hans 70 års fødselsdag for to år siden.

Der er godt nyt fra den prostatakræftramte Kim Larsen.

»Allerførst: Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak for alle de venlige hilsner, der er sendt til ham bla. via denne facebookside,« skriver Kim Larsens manager og guitarist Jørn Jeppesen på Kjukkens Facebookprofil.

»Det går rigtigt godt fremad med Kim Larsen, og han følger rekreationsplanen fint. Han og bandet ser meget frem til sommerkoncerterne,« skriver Jeppesen, og han tilføjer:

»Vi kan i dag også offentliggøre, at Kim Larsen & Kjukken onsdag d. 8. august spiller på årets Skanderborg Festival - Smukfest 2018. Det bliver den eneste festivaloptræden i år. De øvrige er vores egne koncerter.«

Første koncert på Kjukken-turnéen er en koncert d. 28. juni i Nyborg.

Kim Larsen blev i december indlagt på hospitalet i Odense efter et ildebefindende. I forbindelse med de efterfølgende undersøgelser blev det konstateret, at Nationalskjalden har prostatakræft. Derfor måtte Kjukken aflyse nogle planlagte koncerter her i vinter.

Ifølge BTs oplysninger er sygdommen opdaget i et stadie, hvor behandlingsmulighederne er lovende.

Forleden bragte BT et interview med sønnen Sylvester Larsen, der blandt andet bekræftede, at det går godt.

»Jeg har på fornemmelsen, at prognoserne for den gamle er gode. Det glæder jeg mig selvfølgelig over. Man siger jo at det er en sygdom, man kan gå med i mange år. Det er også, hvad jeg fornemmer, min far har fået at vide. Man dør med den, ikke af den, det synes jeg er en trøst,« siger Sylvester Larsen til BT.

I forbindelse med offentliggørelsen af programmet skriver Smukfest på sit site:

»Til programmet her kan nævnes Kim Larsen (der meldes i god form og klar til sommeren ´18 – hvor han giver sin eneste festivalkoncert på Smukfest).«

 

 

 

Opdateres