Fredag har den verdenskendte rapper Eminem taget hele verden på sengen ved at udgive et nyt album helt uden varsel.

Albummet, som har titlen ’Kamikaze’, indeholder 13 nye numre og er produceret af Eminem selv i samarbejde med Dr. Dre.

Det er ellers kun otte måneder siden, at Eminem udgav albummet ’Revival’, som var hans comeback efter fire års tavshed.

’Revival’ fik den gang hug af anmelderne, som kaldte albummet uinteressant og for langt. Her i B.T. fik albummet to stjerner. På Twitter linkede Eminem til albummet med teksten ’Prøvede ikke at overtænke den her.... nyd det.’

’Kamikaze’ er den 45-årige rappers 10. album og rummer officielle features fra blandt andre rapperne Royce Da 5’9” og Joyner Lucas og sangerinden Jessie Reyez.

Rapperen Kendrick Lamar har været med til at skrive nummeret ’Greatest', og indiebandet Bon Ivers forsanger Justin Vernon står bag omkvædet på selve titelnummeret ‘Kamikaze’. Det svenske electroband Little Dragon har været med bag sangen ’Normal’.

Coveret til Eminems nye album forestiller bagenden på et fly, hvor der står skrevet ’FU-2’ og ’TIKCUS’. FU-2 står formentligt for ’Fuck you too’, mens ’TIKCUS’ er ’Suck it’ bagfra - måske en kommentar til anmelderne efter den dårlige modtagelse af hans sidste album.

Coveret er en reference til Beastie Boys’ albumcover til deres ikoniske debutalbum ’Licensed to Ill’ fra 1986.

Det kan godt være, at albummet 'Revival' ikke blev godt modtaget af anmelderne, men på Roskilde Festival i år viste Eminem, at han stadig har, hvad der skal til på den store scene. Her i B.T. fik koncerten seks ud af seks stjerner, og det blev kaldt en fremragende koncert.

Med et salg på 172 millioner solgte album er Eminem den absolut bedst sælgende rapper nogensinde.

Han er kendt for hit som 'Stan', 'The Real Slim Shady' og 'My Name is'.

Spotify‘Kamikaze’ kan findes på både Apple Music og Spotify.