Efter den nylige afsløring af, at Justin Bieber spiller på årets Smukfest, kan festivalen i Skanderborg nu afsløre yderligere 10 navne.

Og vi fornærmer nok ikke nogen ved at sige, at de ikke helt når op på siden af den 27-årige canadiske popsensation.

Der er nemlig tale om ti navne hjemmefra.

Første navn på plakaten er den 'Kometernes jul'-aktuelle hitmager Andreas Odbjerg, der i øjeblikket topper hitlisterne med 'Stor mand', der er en duet med Tobias Rahim.

Aktuel er også sangerinden Freja Kirk, der indtil for nylig deltog i TV 2s populære program 'Vild med dans', hvor hun dansede med Claudia Rex.

På plakaten finder vi også Drew Sycamore, der for nylig vandt 'P3 Prisen' og 50.000 kroner ved årets P3 Guld.

Herudover optræder 'Smukfest'-kendinge som Christopher og Hjalmer, foruden sangerinden Jada, der også nåede at blive annonceret som optrædende på sidste års festival, inden den blev aflyst på grund af corona, samt grandprixvinderne Fyr & Flamme, der til gengæld optrådte på den lille erstatningsfestival 'Småfest'.

Er man ikke til den unge popmusik, kan man til gengæld nyde Gnags, Lis Sørensen og Thomas Helmig, som også tager endnu en omgang på festivalen i Skanderborg. Når Thomas Helmig næste sommer besøger Smukfest, er det efter en fire år lang ufrivillig pause fra koncertscenen.