»Det bedste Adele-album til dato!«

Således lyder anmeldelsen fra det anerkendte musikmagasin Rolling Stone af den britiske sangerinde Adeles nye album, '30'. De er dog bestemt ikke ene om at skamrose den snartudkommende plade med deres fem ud af fem stjerner.

Stort set alle medier, der har fået fingrene i albummet – der officielt udkommer fredag 19. november – kalder de seks års ventetid siden sidste Adele-udgivelse »det hele værd«.

Eksempelvis Vulture, der mener, at Adele »aldrig har været bedre«, eller Consequence Sound , der kalder albummet for et »forfriskende ærligt og åbenbarende værk«.

Der bliver også givet topkarakteren fem ud af fem stjerner i The Telegraphs anmeldelse af '30', der beskriver, hvordan »sangene er kraftfulde, fremførelserne bravour og følelserne intense, når den britiske superstjerne vrider hver sidste dråbe af hjerte og sjæl ud af de tårefremkaldende ballader og den triumferende pop«.

Også Evening Standard kalder den 33-årige sangerinde for »den største musiker i verden, der i sine øjeblikke lyder ekstraordinært sårbar«, hvilket dog 'kun' belønnes med fire ud af fem stjerner.

Flere andre medier har også afholdt sig fra at give topkarakterer til den snartkommende Adele-plade – men ikke fra at skamrose den.

Eksempelvis Independent, der giver fire ud af fem stjerner og kalder Adele for »skytshelgenen for hjertesorger« og roser hendes »hidtil uset rå og ufiltrerede tekster«.

Samme karakter giver anmelderen fra The Times, der mener, at albummet »vækker minder om Hollywoods gyldne tidsalder«, og beskriver Adeles stemme som »fortsat bemærkelsesværdig, ren og upåvirket med en sjælden evne til at formidle stort drama, smal intimitet og hurtig humor på en og samme gang«.

Financial Times giver ligeledes fire ud af fem stjerner og hylder albummets »overdådige afklædte følelse«.

Herhjemme har de danske anmeldere endnu ikke haft mulighed for at aflytte det længe ventede '30'-album.

Men da Adele i midten af oktober på forskud udgav den første single, 'Easy On Me', fra det kommende album, anmeldte B.T. sangen.

Her blev den dog kaldt for både 'forudsigelig og kedelig' og spået til at være 'hurtigt glemt igen'.

Adeles nye album, '30', rammer streamingtjenesterne fredag 19. november.

Andre læser også