Kevin Magnussen og hans cordrivers i Chip Ganassi Racing, Renger van der Zande (Holland) og Scott Dixon (New Zealand), var med i kampen om sejren i 24-timersløbet i Daytona indtil seks minutter før mål.

Van der Zande var i vild kamp om føringen, da han efter 23 timer og 54 minutter punkterede og måtte i pit. Med Ganassis problemer sikrede Filipe Albuquerque/Ricky Taylor/Alexander Rossi/Helio Castro-Neves sig sejren i en Acura fra Wayner Taylor Racing.

»Renger gjorde det sindssygt godt. Det var fint, det var ham der var i bilen, men jeg skal lige vænne mig til at sidde udenfor og glo uden selv at kunne gøre en forskel,« sagde Magnussen til TV3.

Danskeren fik en solid debut i den amerikanske IMSA-serie, hvor han leverede konkurrencedygtige omgangstider.

Undervejs lavede han et par rookie-fejl i pitten, men mod slutningen, da safetycar´en kom på banen flere gange, kæmpede Ganassi-teamet  sig tilbage i kampen om sejren.

»Det har været et sindssygt løb. Vi kæmpede om førstepladsen, tog føringen, mistede den og tog den tilbage igen. Det har været megaspændende,« sagde Magnussen om sit første sportsvognsløb.

I LMP2-klassen var de danske favoritter tidligt ude af løbet. High Class Racing med Anders Fjordbach og Dennis Andersen udgik efter bare 56 omgange med en ødelagt gearkasse og Mikkel Jensen (Mathiasen Motorsport), der havde pole position, oplevede masser af problemer inden har udgik efter 652 omgange.

Nicklas Nielsen (Ferrari) og Christina Nielsen (Porsche) sluttede langt tilbage i GTD-klassen.