Et drag race i Texas endte lørdag på den værst tænkelige måde, da to børn blev dræbt, og otte personer kom til skade.

Uheldet skete, efter en racerkører mistede kontrollen over sit køretøj og bankede ind i nogle parkerede biler under løbet 'Airport Race Wars 2'.

De parkerede biler, som blev ramt, blev herefter ført ind i de tilskuere, som stod i nærheden. Det oplyser politiet i Kerrville ifølge New York Post.

Og her stod to drenge ulykkeligvis. Drengene på seks og otte år døde begge efter uheldet. De andre personer, der også stod ved ulykken, slap heller ikke uden skrammer, men dog med livet i behold.

Foto: Jim Lefko, Twiter.
Vis mere

Deriblandt var også to andre børn. En fireårig dreng og en tre måneder gammel baby, som efterfølgende blev transporteret til et nærtliggende hospital. Det meddeler det amerikanske politi.

Den amerikanske journalist Louis Amestoy var også til stede ved løbet. Han fortæller til det amerikanske medie, at racerbanen var sikret langs kanten med vandfyldte barrierer, hvis en bil skulle køre galt.

Dog stoppede barriererne ved målstregen, og derfor blev bilen ikke stoppet på tiltænkt vis, da føreren mistede kontrollen.

De fremmødte tilskuere, som det gik ud over, stod altså i et område, hvor bilerne passerede målstregen, og hvor der ingen barriere var. Og ifølge Amestoy kunne tilskuerne komme helt tæt på bilerne, når køretøjerne skulle bremse. Helt ned til fire til fem meter fra banen kunne de stå.

Den 34-årige racerkører, der sad bag rattet, er efter et hospitalsbesøg i stabil tilstand.

Politiet undersøger stadig uheldet, oplyser New York Post.