Torsdag formiddag er der sket et alvorligt overfald i en lejlighed i Viby.

Det skriver Østjyllands Politi på Twitter.

'Vi er p.t. til stede på Byvangs Allé i Viby i forbindelse med et alvorligt overfald i en lejlighed. Vi arbejder på stedet og kan ikke oplyse mere for nuværende. Nærmere følger senere,' skriver de.

Tidligere var der flere flere politibiler, i hvert fald to lægebiler og tre ambulancer på stedet.

»Det eneste, vi kan sige lige nu, er, at der er sket et alvorligt overfald. Andet kan jeg ikke lige på nuværende tidspunkt,« siger Janni Lundager, kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, til B.T.

Der er blandt andet flere lægebiler på stedet.
Der er blandt andet flere lægebiler på stedet. Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

B.T.s reporter på stedet fortæller, at hele boligkomplekset på Byvangs Allé og Birkedalsvej er spærret af. Bag ved afspærringen er flere politibiler og betjente med hunde.

Folk, der bor i boligblokkene, må ikke komme ind til deres hjem, og flere sidder derfor på den anden side af afspærringen og venter.

En kvinde fortæller, at hun har stået og ventet i 45 minutter. Hun hørte og så, da ambulancerne og politibilerne ankom.

En anden mand fortæller ligeledes, at han skulle besøge sin søster, som bor derinde. Hun må heller ikke komme ud til ham, er han blevet fortalt af politiet. Han er chokeret, da han hører, hvad der er sket.

»Det lyder uhyggeligt, at det skulle være sket lige inde i en lejlighed,« lyder det fra en anden nabo, hvis svigerdatter også måtte vente udenfor.

Politibetjente går rundt i området med hunde.
Politibetjente går rundt i området med hunde. Foto: Privatfoto
Vis mere

Politiet på stedet oplyser, at der kommer til at gå lang tid, før afspærringerne bliver ophævet. Der er formentlig tale om timer, fordi man venter på efterforskere, der kommer langvejs fra.

Hundepatruljerne leder efter, om nogen kunne have tabt noget i nærheden.

Opdateres …

Andre læser også