Ovenfor kan du se eller gense politiets pressemøde lørdag.

Norsk politi har tidligere bedt politiet i Danmark om den drabssigtede Peter Madsens dna-profil med henblik på at undersøge uopklarede drabssager i Norge.

Det rapporterer NRK ifølge det norske nyhedsbureau NTB og Ritzau.

Espen Erdal fra norsk politi fortæller, at der var tale om en rutinemæssig forespørgsel:

»Vi har ingen information, som tilsiger, at Madsen skal være involveret i uopklarede forbrydelser her i landet. Dog er dette et tjek, vi mener er rigtigt at gennemføre,« siger Erdal.

Læs også: Svensk politi har uopklarede mord, der minder om Kim Wall-sagen: Kvinde-lig blev parteret - morderen er aldrig fundet

Læs også: Topadvokat om ubåds-sagen: Vi er der, hvor jeg ville tale med min klient om at tilstå

Og onsdag eftermiddag oplyser den norske politiafdeling for uopklarede sager, Kripos, til BT, at de har undersøgt dna-profilen, men intet tyder på, at Peter Madsen kan kædes til gamle sager fra Norge.

'Kripos har rutinemæssigt tjekket Peter Madsens dna-profil mod det norske register. Der er ingen match i Norge,' lyder det på Twitter, som presseansvarlig Ida Dahl Nilssen henviser til.

Peter Madsen har nægtet sig skyldig i drabet på den svenske journalist Kim Wall. Han har tidligere påstået, at hun afgik ved døden ,da hun ved en ulykke fik en luge i hovedet. Men politiets undersøgelser af det afskårne hoved, som man fandt fredag sidste uge, peger på, at hun ikke var udsat for stump vold.